Thematische pennen met logo

Of je nu op zoek bent naar een verrassend relatiegeschenk of giveaways voor een evenement, thematische pennen met logo zijn praktisch én origineel. De diverse pennen met thema sluiten aan bij diverse gelegenheden. 

Sorteer op

10 producten

Balpen Light
Vanaf
€ 0,63
Op = Op
  • Incl. 1 knoopcel batterij
Balpen Hart Spotlight
Vanaf
€ 0,75
  • Incl. 3 knoopcell batterijen.
Balpen Voetbal Trophy
Vanaf
€ 0,26
  • Voor ieder voetbalevenement
Aluminium toolpen 5-in-1
Vanaf
€ 4,30
  • Gravering van logo of tekst mogelijk
Magnetische penhouder met pen
Vanaf
€ 1,93
  • Bedrukking in full colour of gravering
Balpen lipstick
Vanaf
€ 0,20
(2)
Topper
  • Te bedrukken in max. 4 kleuren
Balpen Spotlight
Vanaf
€ 0,73
(2)
Balpen injectiespuit
Vanaf
€ 0,20
  • Zwartschrijvende pen
Balpen Animal
Vanaf
€ 0,64
Balpen vierkleuren
Vanaf
€ 0,33

Hart voor de zorg met bedrukte thematische pennen

Er zijn altijd groepen die een steuntje in de rug verdienen. Of dit nu medewerkers van jouw bedrijf zijn, trouwe klanten die jouw business ook in moeilijke tijden trouw blijven of bijvoorbeeld medewerkers in de zorg. Om interne en externe relaties een bedankje te geven is pennen met logo bedrukken een uitermate geschikt presentje. Thematische pennen met logo bedrukken en uitdelen is niet alleen voor de ontvanger een aangename verrassing maar zorgt er ook voor dat jouw onderneming meer naamsbekendheid verkrijgt.

Diverse thematische pennen met opdruk

Het assortiment te bedrukken thematische pennen varieert van vrolijk lichtgevende pennen tot beroepsgerichte pennen zoals een bedrukbare injectiespuit pen. Het feit dat de thematische pennen uitgesproken relatiegeschenken met logo zijn, maakt het direct extra persoonlijk. Zelf denk je er goed over na welke thematische pen met logo je aan wie geeft, en dit weet de ontvanger ook. Daarom worden thematische pennen met bedrukking erg gewaardeerd. Zowel omdat een pen altijd praktisch is als omdat de thematische pennen perfect aansluiten bij jouw doelgroep.

Thematische pennen met opdruk voor verschillende doelgroepen

Uiteraard heb je een doelgroep in het achterhoofd voor wie je op zoek bent naar bedrukbare thematische pennen. Grappig felgekleurde thematische pennen met logo bedrukt zijn enorm populair bij kinderen en als promopennen weg te geven op diverse evenementen voor kids. Staar je echter niet blind op enkel deze doelgroep. Er zijn allerlei pennen met thema waarmee je op de B2B markt jouw merk in de spotlight kunt zetten, bijvoorbeeld toolpennen voor in de bouwsector en kantoorpennen met magnetische penhouder. Ben je op zoek naar een relatiegeschenk pen voor belangrijke zakelijke contacten? Dan kun je ook luxueuze metalen pennen met logo of elegante Waterman pennen met logo bestellen.

Bestel thematische pennen met logo online

Wanneer je een keuze hebt kunnen maken tussen de leuke thematische pennen in het assortiment kun je jouw opdrukwensen eenvoudig doorgeven via het bestelsysteem. Hierbij geef je aan welke thematische pen je wilt bedrukken, wat er op de thematische pennen moet komen te staan en hoeveel er je wilt ontvangen. Omdat wij het belangrijk vinden dat jij tevreden bent, sturen wij je eerst een digitale drukproef toe. Dit is een voorbeeld van hoe jouw thematische pennen met logo eruit komen te zien. Is het naar wens? Dan beginnen wij met het bedrukken van thematische pennen. Heb je vragen over de mogelijkheden van thematische pennen? Neem contact met ons op en wij beantwoorden jouw vragen.