Metalen pennen met logo

Ben je op zoek naar een elegant en luxueus relatiegeschenk voor zakenpartners of een aandenken aan een speciale gelegenheid? Metalen pennen zijn te bedrukken of graveren met een boodschap naar wens.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Laat metalen pennen bedrukken met jouw logo

Een metalen pen bedrukt met logo is een praktisch én origineel relatiegeschenk. Vaak laat men goedkopere schrijfwaren bedrukken in grote hoeveelheden om op die manier zo veel mogelijk mensen te bereiken. Een metalen pen bedrukken doe je niet om nieuwe leads binnen te halen; je bedrukt metalen pennen met logo om belangrijke zakelijke contacten of trouwe klanten te bedanken voor hun loyaliteit. Een mooie extra voor jouw business is dat de metalen pennen met bedrijfslogo ook nog eens meer naamsbekendheid gaan opleveren.

Een persoonlijke boodschap op metalen pennen graveren

De metalen pennen in het assortiment zijn vaak ook te graveren. Een gravure straalt net dat extra beetje luxe uit. Je kunt metalen pennen graveren voor allerlei gelegenheden. Ga je binnenkort trouwen en ben je op zoek naar een mooi aandenken voor jouw gasten? Je kunt de datum van de prachtige dag op metalen pennen graveren en meegeven aan jouw dierbaren. De metalen pennen van topkwaliteit gaan lang mee en zijn dus een perfect metafoor voor een onvergetelijke gebeurtenis. Een metalen pen met opdruk is ook eenvoudig te combineren met andere bedrukte relatiegeschenken met logo

Diverse metalen pennen en opdrukmogelijkheden

De selectie te bedrukken metalen pennen bevat vooruitstrevende merken. Zo kun je onder andere Parker pennen bedrukken maar ook Waterman pennen met logo bestellen. Vanwege de kleur van het materiaal zijn de meeste metalen pennen in één kleur beschikbaar. Er zijn echter ook bedrukbare metalen pennen waarbij je keuze hebt uit verschillende kleuren pen en diverse opdrukkleuren. De Parker Urban Rollerball is hiervan een voorbeeld. Sommige metalen pennen met bedrukking komen met een chique geschenkdoos. Daarnaast kun je ook complete pennensets met logo bedrukken of kies bijvoorbeeld voor bedrukte stylus pennen met logo.

Online metalen pennen met logo bestellen

Wanneer je één van de metalen pennen geselecteerd hebt, kun je vervolgens aangeven wat jouw opdrukwensen zijn. Het is overigens niet verplicht om de metalen pennen met logo te bedrukken. Je kunt ook metalen pennen bestellen zonder dat je deze laat bedrukken. Indien je metalen pennen bedrukt krijg je na afronding van de bestelling een digitale proefdruk toegestuurd zodat je kunt zien hoe de pennen van metaal bedrukt worden. Na goedkeuring beginnen wij met het bedrukken van metalen pennen en ontvang je deze zo spoedig mogelijk. Heb je vragen over de opdrukmogelijkheden, oplages of een andere vraag? Neem contact met ons op.