Goedkope petten bedrukken

Goedkope petten bedrukt met jouw logo en/of tekst? Dit is mogelijk bij Van Heijster. Bekijk ons aanbod. De goedkope petten zijn in verschillende maten en kleuren te bestellen. U heeft al goedkope bedrukte petten vanaf €0,97!  

Sorteer op

7 producten

Zonnehoed Larry
Vanaf
€ 1,06
  • Bedrukking in full colour
Feniks 5 panel kinder cap
Vanaf
€ 1,25
  • Bedrukking in full colour
Cap Feniks
Vanaf
€ 1,28
  • Bedrukking in full colour
Sol's baseball cap Buffalo unisex
Vanaf
€ 2,59
Katoenen sportcap
Vanaf
€ 1,23
(2)
Topper
  • Bedrukking in full colour
Cap Anfield
Vanaf
€ 1,46
(1)
Topper
  • Bedrukking in full colour
RPET Cap
Vanaf
€ 1,45
  • Bedrukking in full colour

Goedkope caps

Heb je een evenement? Goedkope caps zijn bij Van Heijster gemakkelijk online te bestellen. Er zijn verschillende maten aanwezig. De goedkope petten zijn al beschikbaar vanaf 0,97,-. Ook zijn de goedkope caps al te bestellen vanaf 50 stuks. Een goedkope pet is een ideaal promotiemiddel. Je logo en/of tekst blijft zichtbaar in grote menigten zoals op festivals. Daarnaast worden petten ook gedragen nadat het evenement is afgelopen. Je bent dus niet eenmalig zichtbaar waardoor je langer zichtbaar bent. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de goedkope petten of vraag een gratis sample aan. 

Goedkope caps met logo 

Bestel gemakkelijk uw goedkope caps online bij Van Heijster. De goedkope petten zijn in verschillende maten en kleuren te bestellen. U heeft al goedkope bedrukte petten vanaf €0,97!  

Goedkope petjes bedrukken 

Goedkope petjes bedrukken met uw bedrijfslogo? Dit al mogelijk vanaf 50 stuks, de keuze is reuze! Of u nu petjes, sport caps, zonnehoeden of farmer caps zoekt de mogelijkheden zijn eindeloos. U kunt de caps personaliseren naar uw eigen smaak en wensen. 

Goedkope petjes met logo; Ideaal voor evenementen

Goedkope reclame petjes zijn ideaal om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. De goedkope reclame petten met uw logo blijven in grote menigten, zoals festivals en evenementen, zichtbaar voor het publiek. Daarnaast worden de petten niet alleen tijdens evenementen gedragen, maar ook tot ver na die tijd. Uw logo is dus niet eenmalig zichtbaar. 

Goedkope petjes bedrukken met een logo? Bestel ze eenvoudig online 

Bij Van Heijster bestelt u eenvoudig uw goedkope bedrukte petjes met logo online. U kiest zelf het model, de kleur en/of u een logo, tekst of allebei op de petjes wilt laten bedrukken. Zoals gewoonlijk geldt hoe meer goedkope petten u bestelt, hoe goedkoper de prijs per stuk. 
Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u advies bij het maken van een keuze? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat