0
maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
0478 - 557 300

2020: ultieme relatiegeschenken trends voor jou op een rij

Het einde van het jaar 2019 komt in zicht. Heb jij in jouw zoektocht naar het ideale relatiegeschenk al de nieuwste trends voor 2020 gespot? Van Heijster helpt je graag op weg met het maken van een goede keuze. Ontdek onze ultieme lijst met relatiegeschenken trends op het gebied van promotionele producten.

 

Trend 1: Duurzaamheid 

Duurzaamheid is in de loop der jaren enorm in populariteit gegroeid. Ook in 2020 zal men steeds bewuster raken bij het maken van duurzame keuzes. Immers vele bedrijven gebruiken weinig tot geen papier of werken bijna geheel digitaal. Wil je als bedrijf ook een duurzaam en verantwoord imago uitstralen? Houdt hier dan zeker rekening mee bij het uitzoeken van een relatiegeschenk, want anno 2020 stellen vast veel van jouw relaties het op prijs dat ook jouw organisatie zijn steentje bijdraagt aan de wereld van morgen. Laat je inspireren door ons unieke aanbod van duurzame relatiegeschenken uit ons assortiment voor het creëren van jouw nieuwe duurzame imago.

Duurzame tassen

Van Heijster levert duurzame tassen, ecologisch en milieuvriendelijk. Onze collectie van duurzame tassen bieden jou een ruime keuze in verschillende formaten en kleuren. Bij ons ben je aan het juiste adres voor tassen met én zonder bedrukking. Wij kunnen jouw duurzame tas bedrukken met een logo, foto of persoonlijke boodschap. Ontdek ons aanbod van duurzame tassen.

 

 

 

Dopper Glass

Een ander duurzaam product in ons assortiment is het product Dopper Glass. Met dit product heb je meer dan alleen een waterfles in handen. Deze bijzondere waterfles heeft namelijk een unieke boodschap. Als een Dopper waterfles aanschaft, bespaar je heel wat plastic afval door het verminderen van het weggooien van de plastic wegwerpflesjes. De Dopper draagt bij aan: het verminderen van gebruik van plastic, promoten van kraanwater en realisatie van waterprojecten in Nepal. Wie wilt er nou niet rondlopen met een stoere, milieuvriendelijke en handige waterfles? En wanneer je de Dopper Glass laat bedrukken met jouw eigen bedrijfslogo en/of tekst heb je direct en altijd een duurzaam, stijlvol én persoonlijk relatiegeschenk in handen. Ontdek hier ons volledige Dopper Glass assortiment.

 

 

Duurzame bamboe pennen

Het lijkt niet het origineelste relatiegeschenk, maar het is er wel eentje dat je relaties zal plezieren. Je hoeft echter niet altijd te kiezen voor een klassieke metalen luxe pen, al zullen de meesten onder ons daarmee tevreden zijn. Schenk eens een of meerdere van onze duurzame bamboe pennen! De bamboepennen van Van Heijster zijn altijd ecologisch verantwoord omdat bamboe geheel afbreekbaar is. Bamboepennen vallen op doordat ze sterk zijn en een natuurlijke uitstraling hebben. Zo kun je met jouw bamboepennen nog eens extra uitstralen dat je geeft om het milieu. Bekijk hier ons duurzame aanbod van duurzame bamboe pennen. Heb je advies nodig bij het bestellen? Neem contact met ons op. Van Heijster helpt je graag met het maken van een goede, duurzame én verantwoorde keuze!

Trend 2: Multifunctionele gadgets

In de tijd van snelle veranderende digitale ontwikkelingen zijn technologische geschenken waaronder veel gadgets ook weer helemaal 2020. Gadgets: een vrij ruim begrip, maar dit zijn toch meestal relatiegeschenken die altijd van pas komen. Wie heeft er vandaag de dag nou geen smartphone of tablet? Van Heijster heeft een brede selectie van de leukste en beste onbedrukte of bedrukte gadgets. Wij hebben een aantal bijzondere gadgets voor jou op een rij gezet.

Computer Hub Flower

Wat dacht je bijvoorbeeld van onze Computer Hub Flower? Met dit unieke usb hub in de vorm van een vaasje met bloemen, heb je direct een origineel en vrolijk promotieproduct voor je relatie in the pocket. De Computer Hub Flower is met maar liefst voorzien van ruim 4 ingangen waarbij jouw zakelijke relaties nooit te kort komen aan een usb aansluiting. Voor een persoonlijke touch is het mogelijk om deze unieke usb te laten bedrukken met een logo of met print. Ontdek en bestel hier jouw eigen Computer Hub Flower.

 

Virtual Reality Bril

Virtual Reality is een innovatieve technologie die ook in 2020 weer voor plezier belevenissen zal zorgen. Met de Virtual Reality bril gaat er voor je relaties letterlijk een wereld voor je open. Laat je relaties verrassen door de nieuwste technologie en door een ultra-realistische ervaring. Een persoonlijk tintje geven aan Virtual Reality brillen? Dit kan! Van Heijster gaat graag voor je aan de slag met het bedrukken van jouw Virtual Reality brillen. Ontdek ons aanbod hier.

 

Selfie sticks

De selfie stick is als moderne gadget voor het maken van de gekste selfies en de leukste filmpjes onmisbaar geworden in het straatbeeld en is daarom ook wederom in 2020 een gewild relatiegeschenk. Doordat ons assortiment aan selfie sticks te personaliseren zijn met jouw logo of boodschap zijn ze uitermate geschikt als opvallend relatiegeschenk of grappige giveaway. Benieuwd naar ons assortiment aan selfie sticks? Je besteld ze hier.

 

Trend 3: De terugkomst van bureau accessoires

Tussen het vele aanbod van vele multifunctionele gadgets als earpods, geheugensticks, speakers maken ook de bureau accessoires in 2020 een comeback. Logisch ook, je wilt toch graag dat je logo dagelijks op je bureau zichtbaar is voor je klanten? Leuke bureau accessoires zijn daarom ook in 2020 als zakelijke relatiegeschenk altijd een goed idee.

Plant speaker

De plant speaker is een uniek geschenk voor al jouw relaties. Met deze originele gadget kunnen je relaties altijd genieten en luisteren naar hun favoriete muziek terwijl zij hun plant zien groeien.  Om ervoor te zorgen dat je relaties de plant speaker relateren aan jouw bedrijf, kun je kiezen voor een opdruk met uw eigen bedrijfsnaam en/of logo. Hiermee creëer je een uniek promotieartikel voor jouw bedrijf waar je relaties gegarandeerd erg veel plezier van zullen hebben. Benieuwd naar meer bureau accessoires? Laat je inspireren. Ontdek hier meer van ons aanbod.

Toe aan persoonlijk advies?

Ben je er nog niet over uit welke relatiegeschenken je exact wilt aanschaffen? Of heb je vragen over ons assortiment? Neem contact met ons op en laat je adviseren door een van onze adviseurs. Wij helpen je graag verder!

Thema's

Terug naar boven