De 4 leukste duurzame cadeaus op een rij

De 4 leukste duurzame cadeaus op een rij

Op 5 juni is het Wereld Milieudag. Een dag waarop we stil staan bij ons milieu en wat we kunnen doen om het te beschermen. Vindt u milieubewustzijn een belangrijk thema, dan is dit een uitgelezen kans om het groene karakter van uw bedrijf of organisatie te onderstrepen met een duurzaam cadeau of relatiegeschenk. Er zijn tal van groene relatiegeschenken met logo in verschillende prijsklassen verkrijgbaar. De 4 leukste hebben wij voor u op een rij gezet.

 

1. Groen relatiegeschenk: de vouwbare moestuin

Moestuintjes zijn hip en duurzaam. De vouwbare bloempot sluit perfect aan bij deze groene trend. Het is een origineel en milieubewust cadeau en tegelijkertijd een uniek reclamemiddel voor uw bedrijf. De bloempot bevat potgrond en zaden die uitgroeien tot vrolijke madeliefjes of heerlijk geurende basilicum, net waar u voor kiest. De bloempotjes zijn verkrijgbaar in rood, groen, blauw en zwart en kunnen bedrukt worden met uw bedrijfsnaam of logo. Zo geeft u uw relaties een gepersonaliseerd en duurzaam cadeau, waarmee zij zelf hun eigen moestuin kunnen kweken. 

2. Uniek duurzaam geschenk: sprout potlood

Nog zo’n uniek en duurzaam geschenk is het cederhouten sprout potlood, waaruit een plantje kan groeien! Dit potlood werd in 2013 op de markt gebracht en is inmiddels een regelrechte hit op het gebied van bedrukte relatiegeschenken. Het potlood bevat geen lood, maar schrijft en tekent prima. Zodra het potlood opgebruikt is, kan het laatste stukje in de aarde geplant worden. Na een paar weken zon, water en liefde, groeit de potlood uit tot gezellige bloemen of een heerlijk kruidenplantje. Zo hebben uw relaties dubbel plezier van uw cadeau. U heeft de keuze uit:

  • Margriet;
  • Anjer;
  • Vergeet-mij-nietje;
  • Basilicum;
  • Tijm;
  • Salie;
  • Koriander;
  • Chia;
  • Zonnebloem;
  • Kerstomaat.

 

3. Leuk duurzaam cadeau: Correctbook

Een notitieboekje dat nooit vol raakt? Dat is de Correctbook. Hét duurzame cadeau van dit moment. Het boekje bevat 40 vellen whiteboard-papier waarop met de bijgeleverde Correctbook-marker oneindig veel notities gemaakt kunnen worden. Oneindig, omdat ze met hetzelfde gemak ook weer gewist kunnen worden. Bang om aantekeningen kwijt te raken, hoeft men bovendien niet te zijn. Met de bijbehorende app kunnen alle notities, lijstjes, krabbels en memo’s eenvoudig gescand en opgeslagen worden. Uiteraard kunt u dit toffe relatiegeschenk voorzien van uw logo, maar dat is niet de enige optie. U kunt er ook voor kiezen om de omslag volledig in uw eigen huisstijl te laten bedrukken. Zo maakt u pas echt een onuitwisbare indruk op uw klanten en relaties.

4. Praktisch én duurzaam relatiegeschenk: solar charger

Bent u op zoek naar een cadeau dat behalve duurzaam ook praktisch en avontuurlijk is? Overweeg dan eens de Solar Charger Adventure, een powerbank op zonne-energie waarmee iedere avonturier altijd en overal beschikt over de juiste dosis energie. Deze zonnelader heeft een maximale capaciteit van 1000mAh. Laat de Solar Charger bedrukken met uw eigen logo en kies daarbij voor een zwarte of witte variant. Met een minimale afname van 20 stuks is dit cadeau bovendien zeer geschikt voor het laten bedrukken van kleinere oplages. Zo heeft u een krachtig en duurzaam relatiegeschenk in handen voor diverse gelegenheden.

Heeft u na het lezen van dit artikel vragen over onze duurzame relatiegeschenken of kunt u wel wat hulp gebruiken bij het bestellen via de website? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met persoonlijk advies.