Duurzame relatiegeschenken bedrukken

Geef je imago of boodschap extra kracht met groene relatiegeschenken. De boodschap zal nog duidelijker overkomen als je deze eco relatiegeschenken laat bedrukken met het bedrijfslogo of een pakkende tekst. Bekijk onze eco brochure.

Merken met een verhaalEco artikelenOnze Eco ChoicesEco materialenGroene relatiegeschenken

(320 artikelen gevonden)

Pagina's

Eco relatiegeschenken worden steeds populairder

Steeds meer bedrijven en organisaties hechten belang aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemerschap. Milieuvriendelijk of ‘groen’ zakendoen houdt in dat zowel in management als in gebruik en verbruik bewuste keuzes maakt. Duurzame relatiegeschenken passen bij dit milieubewuste businessmodel en zullen dan ook erg gewaardeerd worden door zakelijke MVO-partners. Met een groen relatiegeschenk draag je de duurzame en milieubewuste normen en waarde uit die voor jouw organisatie, en die van je relaties, zo belangrijk is.

Divers aanbod eco relatiegeschenken:

Groene relatiegeschenken zijn maatschappelijk verantwoord

Het idee achter een duurzaam relatiegeschenk is dat een artikel bijvoorbeeld gemakkelijk gerecycled kan worden. Dit houdt in dat eco relatiegeschenken zoveel mogelijk natuurlijke materialen zijn gemaakt, wat tevens materialen zijn die vanzelf weer terug groeien en niet uitgeput kunnen worden. Hierbij kun je denken aan hout, bamboe en papier maar ook aan draagbare zonnepanelen met logo. Van Heijster Relatiegeschenken biedt een collectie aan goedkope duurzame relatiegeschenken waarmee je veel relaties een blijk van waardering kunt geven.

Duurzame relatiegeschenken zijn klimaatneutraal geproduceerd.

Naast dat de te bedrukken duurzame relatiegeschenken in het assortiment gemaakt zijn van natuurlijke en recyclebare materialen, is er bij een deel van de artikelen ook op gelet dat het proces volgens welke deze duurzame promotieartikelen geproduceerd zijn het milieu zo min mogelijk schade toebrengt. Informatie over de productie, gebruikte materialen en natuurlijke energiebronnen vind je in de beschrijving van ieder specifiek duurzaam relatiegeschenk. De eco relatiegeschenken zijn tevens gemaakt om lang mee te gaan en mooi te blijven. Ook dit maakt de goedkope duurzame relatiegeschenken interessant.

Duurzame relatiegeschenken bedrukken en extra persoonlijk maken

Duurzame promotieartikelen zijn de toekomst van marketing. Om een eco relatiegeschenk om te toveren tot duurzaam promotieartikel kun je duurzame relatiegeschenken bedrukken met je bedrijfslogo. Je kunt ook voor een pakkende tekst of slogan gaan, dit kan eventueel de marketinggoals van een campagne ondersteunen. Door het bedrukken van duurzame relatiegeschenken maar je een groen cadeau extra persoonlijk. Zo doet een slimme slogan op milieuvriendelijke notitieboekjes met bedrukking het erg goed en hebben ook bedrukte pennen veel succes.

Wereld Milieudag: Het moment voor groene relatiegeschenken

Op 5 juni is het Wereld Milieudag. Deze dag is in het leven geroepen om de wereldbevolking en overheden stil te laten staan bij het milieu.  Wil jij met jouw bedrijf deelnemen aan deze dag en het bewustzijn omtrent het milieu verbeteren? Groene relatiegeschenken zijn dan bij uitstek een goed cadeau voor jouw relaties en/of personeel. Zo kun je Doppers bedrukken met het bedrijfslogo en uitdelen binnen en buiten het bedrijf. Doordat deze milieubewuste relatiegeschenken veel gebruikt worden om uit te drinken zullen mensen dagelijks aan je bedrijf herinnerd worden. Ben je op zoek naar een speciaal en origineel relatiegeschenk? Wellicht vind je de ultieme giveaway tussen de specials.

Een uitgebreid assortiment goedkope duurzame relatiegeschenken

Een groen relatiegeschenk kan ook zeker goedkoop zijn. In de collectie goedkope duurzame relatiegeschenken vind je bijvoorbeeld een stijlvolle balpen van bamboe, die in vier kleuren te verkrijgen is, in fullcolour bedrukt kan worden en slechts €0,29 per stuk kost. Met behulp van een goedkoop duurzaam relatiegeschenk kunnen veel mensen bereikt worden met tegelijkertijd een relatief minimale marketinginspanning. Wanneer je weet wie je specifieke doelgroep is en waar deze zich bevindt, kun je er ook voor kiezen om een grotere investering per groen relatiegeschenk te doen. Dan ga je bijvoorbeeld voor een multifunctioneel zonnepaneel of een luxueuze ecologische schrijfset. Dergelijke groene giveaways zijn in kleine oplages te bestellen.

Opdrukmogelijkheden voor het bedrukken van duurzame relatiegeschenken

Duurzame promotieartikelen zijn niet alleen super hip en van deze tijd maar maken ook de weg vrij voor alternatieve marketingstrategieën. Door middel van eco giveaways kun je op een eenvoudige manier je principes, normen en waarden uitdragen en op een perfecte manier branding en marketing combineren. Dit kan zowel binnen de zakelijke markt als in het geval van B2C communicatie. Het verschilt per groen relatiegeschenk welke opdrukmogelijkheden er zijn. Veel eco relatiegeschenken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en kunnen ook in verschillende kleuren bedrukt worden. Per product variëren de opdrukafmetingen, zo kan een groot duurzaam relatiegeschenk bedrukt worden met een groter logo.

Goedkope duurzame relatiegeschenken bedrukken? Bestel online!

Je kunt bij ons eenvoudig via onze website bestellen. Binnen een aantal eenvoudige stappen verzend je jouw bestelling. Hierbij geef je jouw voorkeuren en wensen aan wat betreft kleuren, opdruk, eventueel formaat en ook aantal. Voordat we beginnen met het bedrukken van jouw eco relatiegeschenken zullen wij je een drukproef ter controle sturen. Zo kun je zien hoe het groene cadeau er uiteindelijk uit komt te zien. Deze drukproef is uiteraard digitaal, geen onnodig papierwerk bij bestelling van jouw duurzame promotieartikelen
Heb je tijdens het bestellen van groene relatiegeschenken vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je met een persoonlijk advies. Daarnaast ontvang je een offerte op maat.