Groene relatiegeschenken bedrukken

Geef uw imago of boodschap extra kracht met 'groene' relatiegeschenken. Uw boodschap zal extra duidelijk overkomen als u deze groene relatiegeschenken laat bedrukken.

(85 artikelen gevonden)

Pagina's

Groene relatiegeschenken en promotieartikelen

Veel bedrijven en organisaties vinden het steeds belangrijker om milieuvriendelijk of ‘groen’ zaken te doen. Groene geschenken hebben daar zeker hun plekje tussen. Deze zogenaamde Eco artikelen zijn gemaakt van recycled materiaal, zijn klimaatneutraal geproduceerd of maken gebruik van de kracht van de natuur; kijk in de beschrijving van de artikelen voor alle details. Met een groen relatiegeschenk draagt u de duurzame en milieubewuste normen en waarden uit die voor uw organisatie zo belangrijk zijn.

Meer info over onze groene artikelen? Neem dan contact op!

Wereld Milieudag: Het moment voor groene relatiegeschenken

Op 5 juni is het Wereld Milieudag. Deze dag is in het leven geroepen om de wereldbevolking en overheden stil te laten staan bij het milieu.  Wilt u met uw bedrijf deelnemen aan deze dag en het bewustzijn omtrent het milieu verbeteren? Groene relatiegeschenken zijn dan bij uitstek een goed cadeau voor uw relaties en/of personeel.

Uitgebreid en gevarieerd groen aanbod

Onze groene relatiegeschenken zijn om verschillende redenen ‘groen’ te noemen. Het kan komen door het materiaal waar van het is gemaakt, de manier waar op het is geproduceerd of de werking van het product. Kijk bij de productbeschrijving van het artikel voor meer informatie.

Als u groene relatiegeschenken wilt bestellen heeft u bij ons een uitgebreide keuze. Het is niet dat u slechts uit een beperkt aantal artikelen kunt kiezen. Ook bij groene geschenken heeft u keuze uit een gevarieerd aanbod. U heeft onder andere keuze uit notitieboekjes, drinkflessen, pennen en verschillende soorten gadgets. Kies bijvoorbeeld voor een schrijfmap met FSC papier of voor een oplader op zonne-energie. Of laat Doppers bedrukken met uw logo. 

Groene relatiegeschenken laten bedrukken

Bovendien kunt u er voor kiezen om de groene relatiegeschenken te laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Dient het geschenk ter ondersteuning van een marketing campagne? Kies dan voor een pakkende reclameboodschap of slogan.

U kunt bij ons eenvoudig via onze website bestellen. Binnen een aantal eenvoudige stappen kunt u uw bestelling naar ons verzenden. Voordat wij uw bestelling gaan drukken zullen wij u altijd een digitale drukproef ter controle sturen. Inderdaad, digitaal, geen onnodig papierwerk bij bestelling van uw groene relatiegeschenken. Heeft u tijdens het bestellen van groene relatiegeschenken vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u met een persoonlijk advies. Daarnaast ontvangt u een offerte op maat.