Promotiemateriaal in een kleine afname nodig? 5 voorbeelden

Promotiemateriaal in een kleine afname nodig? 5 voorbeelden

Dat relatiegeschenken of promotiemateriaal een grote impact kunnen hebben wist u waarschijnlijk al, maar als kleine zelfstandige, mkb’er of vereniging heeft u waarschijnlijk geen grote aantallen nodig. Dat kan soms een probleem zijn, omdat er vaak een minimum afname geldt, waardoor u veel promotiemateriaal overhoudt. Gelukkig begrijpen wij bij Van Heijster dat ook kleine organisaties willen profiteren van de positieve impact die promotieartikelen kunnen maken. Daarom geven wij u 5 voorbeelden die ook in kleine hoeveelheden bedrukt en geleverd kunnen worden.

1. Pennen bedrukt met logo

pennen bedruktEen pen is typisch zo’n promotieartikel dat altijd goed is. Een pen komt immers altijd van pas en wordt bovendien veel gebruikt, waardoor de promotiewaarde groot is. Als u op zoek bent naar relatiegeschenken bedrukken in kleine oplage, dan zijn pennen een uitstekende keuze. Of u nu 25 of 500 pennen met logo nodig heeft, bij ons heeft u een ruime keuze. Kies bijvoorbeeld voor een klassieke metalen Parker balpen, een luxe Waterman pen of een fraaie gekleurde balpen. Wat uw voorkeur ook heeft, u ontvangt altijd een digitale drukproef ter goedkeuring en u kunt op aanvraag een sample van de pen ontvangen.

2. Trendy katoenen tassen

trendy katoenen tassen bedrukkenEen bedrukte katoenen draagtas is niet alleen erg praktisch, met uw eigen bedrukking is het ook nog eens een leuk en origineel relatiegeschenk. Bijvoorbeeld op een beurs of evenement, waar u de tassen kunt gebruiken om informatiemateriaal in te doen. Bovendien zijn katoenen tassen erg duurzaam en milieuvriendelijk, waardoor ze een goed alternatief zijn voor de plastic tas. Laat uw katoenen tassen bedrukken in kleine oplage, bijvoorbeeld met uw logo, een leuke slogan of originele afbeelding en geef het goede voorbeeld!

3. Dopper bedrukken

dopper bedrukkenOp kantoor, in de sportschool en onderweg, de bedrukbare Dopper is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Deze duurzame drinkfles is een functioneel geschenk waar u menig relatie blij mee zult maken. Hij is bovendien leverbaar in 12 kleuren en regelmatig worden er nieuwe kleuren en special editions aan de collectie toegevoegd. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een roestvrijstalen variant. Allen te bedrukken met uw eigen logo. Ook als u de Dopper wilt bestellen in een kleine oplage. 

4. Een opvallende fotomok

fotomok bedrukkenEcht opvallen doet u met een originele fotomok. Dit relatiegeschenk komt goed van pas in elke keuken en is een leuk cadeau om weg te geven. Bijvoorbeeld tijdens een beurs, ter ere van een jubileum of ter promotie van een campagne. Hiermee is een fotomok het ideale geschenk waarmee u veel naamsbekendheid creëert bij de doelgroep. Al vanaf 12 stuks kunt u de mokken laten bedrukken met uw bedrijfslogo, slogan of afbeelding. Daarmee wordt het een echte eyecatcher die onmisbaar is voor iedere marketingcampagne.

5. Bedrukte gadgets

gadgets bedrukkenMet bedrukte gadgets in kleine oplage kunt u alle kanten uit. Vaak zijn het elektronica gerelateerde artikelen met een mooi design en een hoge attentiewaarde. Hierdoor is een gadget uitermate geschikt voor klantenbinding, het winnen van vertrouwen en het creëren van herkenbaarheid. In ons uitgebreide assortiment vindt u gadgets in verschillende prijsklassen die in kleine aantallen te bedrukken zijn. Denk bijvoorbeeld aan een USB-stick, powerbank of draadloze speaker. Stuk voor stuk leuke gadgets waarmee u uw klanten en relaties positief verrast. 

Op onze website vindt u nog veel meer artikelen die in kleine oplages leverbaar zijn. U kunt uw bestelling eenvoudig online invoeren. Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons altijd een digitale drukproef ter goedkeuring, zodat u van tevoren precies weet hoe uw bedrukte relatiegeschenk eruit komt te zien. Heeft u vragen of advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder!