Kleine oplage bedrukken

Pennen, bidons, mokken, USB sticks, tassen en meer geschenken in kleine oplage bedrukken? Deze artikelen bedrukken wij ook in kleine hoeveelheden.

(171 artikelen gevonden)

Pagina's

Relatiegeschenken bedrukken kleine oplage? Het kan bij Van Heijster

Bedrukken in kleine oplage is de wens van menig mkb’er, vereniging en andere kleine organisaties. Gelukkig is dit bij Van Heijster relatiegeschenken geen probleem. Wij weten wat onze klanten willen en passen het aanbod hierop aan. Zo hebben wij een breed assortiment relatiegeschenken die u al met lage aantallen kunt laten bedrukken met uw eigen logo en/of tekst. Zo kunt u als kleine ondernemer ook profiteren van de impact van relatiegeschenken.

Pennen bedrukken in kleine oplage

U wilt graag een klein aantal pennen laten bedrukken, maar u ziet door de pennen het bos niet meer? Geen nood, voor u hebben we alle pennen verzameld die wij in kleine oplage kunnen drukken. Dat betekent dat u ook bij een kleinere bestelling personalisatie toe kan voegen in de vorm van bedrukking of gravering van logo of tekst naar keuze. Of u nou 1.000 of 100 pennen bestelt, u geniet altijd 100% van de Van Heijster service. Zo ontvangt u altijd een digitale drukproef ter goedkeuring en kunt u op aanvraag een sample van de pen ontvangen.

Ruime keuze relatiegeschenken bedrukken in kleine oplage

Ook andere promotieartikelen zijn in kleine oplage beschikbaar. Zo kunnen wij ook gadgetsbidons, mokken, potloden, notitieblokken, aanstekers, sleutelhangerstassen en meer geschenken in kleine oplage leveren. Perfect wanneer u uw evenement wil opleuken met bedrukte artikelen, maar niet met dozen vol overgebleven promotiemateriaal wil blijven zitten. Katoenen tassen zijn tegenwoordig ook steeds populairder, ook deze zijn in kleine oplages verkrijgbaar. Niet zeker welk artikel in kleine oplage het meest geschikt is voor uw organisatie of event? Onze medewerkers denken graag met u mee!

Hierom kiezen voor kleine oplage: