Keycords bedrukken

Ben je op zoek naar bedrukte keycords of bedrukte lanyards? Ontdek hier ons diverse aanbod keycords en laat ze eventueel bedrukken met jouw logo en/of tekst.

Sorteer op

18 producten

Keycord organisch katoen
Vanaf
€ 0,89
Lanyard Lany
Vanaf
€ 0,50
 • Bedrukking in full colour
Bamboe lanyard
Vanaf
€ 0,61
Op = Op
 • Bedrukking in full colour
Bamboe lanyard Julian
Vanaf
€ 0,71
 • Bedrukking in full colour
Keycord met klemgesp
Vanaf
€ 0,43
Topper
 • Te bedrukken in maximaal 2 kleuren
Lanyard Lago
Vanaf
€ 0,42
(1)
 • Praktisch promotieartikel
Keycord Phone XL - Full colour
Vanaf
€ 0,84
 • Bedrukking in full colour
Keycord Safety Phone - Full colour
Vanaf
€ 0,99
(1)
 • Bedrukking in full colour
RPET lanyard Promokey
Vanaf
€ 0,74
 • Bedrukking in full colour
Keycord Safety Promo - Full colour
Vanaf
€ 0,58
(1)
 • Zeer effectief geschenk
Keycord Promo - Full colour
Vanaf
€ 0,44
(2)
 • Eindeloze opdruk mogelijkheden
Keycord oplaadkabel 3-in-1
Vanaf
€ 2,02
Keycord Safety Phone XL - Full colour
Vanaf
€ 0,99
(1)
 • Bedrukking in full colour
Lanyard met oplaadkabel
Vanaf
€ 1,23
Op = Op
 • Bedrukking in full colour
RPET lanyard
Vanaf
€ 0,49
 • Bedrukking in full colour
Keycord Cub
Vanaf
€ 0,43
Lanyard met oplaadkabel Circle
Vanaf
€ 3,07
Op = Op
 • Bedrukking in full colour
Keycord Phone - Full colour
Vanaf
€ 0,58
(2)
 • Bedrukking in full colour

Keycord bedrukken als promotieartikel

De bedrukte keycord is één van de meest populaire evenementenartikelen bij Van Heijster. Een perfect promotieartikel dat u om kan hangen als ook weg kan geven, een logo op keycords zorgt voor exposure. De keycords bedrukt met logo en/of tekst zijn praktische geschenken welke leuk zijn om weg te geven bij een open dag of een beurs. Wij kunnen ook keycords bedrukken in opdracht van grote evenementenorganisatoren. Zo kunt u bijvoorbeeld een keycord met logo en perskaart weggeven aan journalisten. Hierdoor zijn zij beter herkenbaar voor de bezoekers en de artiesten. Wil je jouw logo op keycords bestellen? Dit kan gemakkelijk via onze website. Na goedkeuring van je drukproef gaan wij bedrukken keycords. 

Een keycord met naam voor uw eigen medewerkers

Ook voor uw eigen medewerkers is de relatiegeschenken keycord een onmisbaar artikel. Het sleutelkoord met naam is ideaal om bijvoorbeeld een personeelspas aan te hangen. Daarnaast is de lanyard met naam ook geschikt bij evenementen, zoals beurzen en seminars. Omdat de keycord bedrukt wordt in uw eigen huisstijl, zijn uw medewerkers ook direct zichtbaar bij uw doelgroep. Ook voor een teamuitje van grote organisatie zijn de bedrukte keycords met naam een perfect geschenk voor uw medewerkers dit kan goed in combinatie met bedrukte pennen. De namen van uw medewerkers zijn direct zichtbaar, wat ervoor zorgt dat iedereen elkaar persoonlijk kan benaderen. Dit heeft zeker een positief effect op de saamhorigheid, je kan bijvoorbeeld ook een keycord combineren met een weggevertje zoals sleutelhangers of reclame pennen. Wil je keycords op naam bedrukken? Bel dan naar onze verkopers. Zij zullen verder uitleggen hoe de keycords op naam worden bedrukt. 

Lanyards bedrukken

Lanyards bedrukken wij ook in kleine oplage. De lanyards bedrukken in kleine oplage kan vanaf 25 stuks. Bedrukte lanyards of lanyard op naam bedrukt kan eenvoudig worden geregeld via de website. Na je bestelling ontvang je altijd een gratis drukproef van ons. Zo weet jij hoe de bedrukte lanyard eruit komt te zien. Indien je de lanyards met naam laat bedrukken ontvang je van ons 1 voorbeeld. Na goedkeuring van de drukproef wordt de productie gestart en worden de lanyards op naam bedrukt. 

Bedrukte lanyards in allerlei soorten en kleuren

Wilt u een keycord laten bedrukken? In het assortiment vindt u diverse lanyards en bedrukken keycords. U kunt kiezen uit diverse kleuren, van zakelijk zwart tot opvallend roze. Daarnaast heeft u ook een ruime keuze aan functionaliteiten. Zo kunt u een keycord laten bedrukken dat tevens is voorzien van een telefoontasje of usb stick. Maar uiteraard zijn er ook diverse ‘standaard’ keycords met karabijnhaak. Wij kunnen geheel naar wens uw lanyards bedrukken. Vraag direct een gratis digitale drukproef aan en krijg een goede impressie van uw relatiegeschenken keycord.