Ballonnen bedrukken

Vergroot de naamsbekendheid van jouw bedrijf of evenement met bedrukte ballonnen. Ballonnen met bedrukking worden vaak ingezet voor promotionele doeleinden. Bekijk nu ons ruime assortiment en bestel jouw ballonnen met logo eenvoudig online!

Sorteer op

7 producten

Ballon Crystal 30cm
Vanaf
€ 0,08
  • Bedrukking in full colour
Ballonnen Pastel 30cm
Vanaf
€ 0,07
(2)
  • Bedrukking in full colour
Ballonnen Pastel [27 cm]
Vanaf
€ 0,06
  • Bedrukking in full colour
Ballontouwtjes met snelsluiter
Vanaf
€ 0,05
Ballon Metallic 30cm
Vanaf
€ 0,09
  • Bedrukking in full colour
Biologisch afbreekbaar ballonstok met houder
Vanaf
€ 0,11
Nieuw
Ballonnen Crystal [27cm]
Vanaf
€ 0,06
  • Bedrukking in full colour

Ballonnen met logo en tekst bedrukken

De feestelijke ballonnen zijn zeer geschikt om in te zetten als relatiegeschenk of promotiemiddel. Je hebt een ruime keuze aan kleuren en bovendien kun je ook helemaal zelf beslissen hoe de ballonnen bedrukt moeten worden. Laat bijvoorbeeld een ballon met tekst bedrukken waardoor het oog van jouw relaties lang op jouw ballon geschenk gericht zullen zijn. Hierdoor wordt de boodschap goed onthouden en dat draagt zeker bij aan de effectiviteit van uw actie. De relatiegeschenken ballonnen zorgen voor een feestelijke sfeer en een positief gevoel. Bij Van Heijster kunnen wij al je ballonnen bedrukken precies zoals je wenst. Maar ook voor andere relatiegeschenken ben je bij ons aan het juiste adres. 

Gepersonaliseerde ballonnen voor iedere gelegenheid

Je kunt ballonnen laten bedrukken voor iedere gelegenheid. Kies bijvoorbeeld voor ballonnen met logo tijdens een feestelijke opening. Hierdoor komt jouw huisstijl goed terug en ben je direct herkenbaar bij je doelgroep. De ballonnen met opdruk kunnen ook goed gebruikt worden om op te vallen tijdens een beurs of een marketingactie. Jouw relaties zullen direct aangetrokken zijn door de feestelijkheid van de ballonnen. Je kunt de promotie ballonnen ook weggeven aan jouw relaties. Doordat zij door de straat lopen met jouw reclame ballon in hun hand kom je bij meerdere mensen onder de aandacht. Verras je relaties met een vrolijk feestartikel en werk op eenvoudige wijze aan je naamsbekendheid. Ook leuk: combineer de bedrukte ballonnen met andere bedrukbare gadgets en weggevers. Wat dacht je bijvoorbeeld van bedrukte aanstekerssleutelhangers met bedrukking of keycords met opdruk? Daar maak je menig relatie erg blij mee!

Bedrukte ballonnen in kleine oplage 

Vergroot de naamsbekendheid van jouw bedrijf of evenement met bedrukte ballonnen. Laat nu jouw logo of bedrijfsnaam extra groot op ballonnen drukken. Bij Van Heijster hebben we een ruim aanbod ballonnen. Kies voor elke kleur van de regenboog, of voor een chique metallic variant en bestel ze eenvoudig online. Wil je bedrukte ballonnen in een kleine hoeveelheid afnemen? Dat is bij Van Heijster zeker mogelijk, bestel online al vanaf 500 stuks!

Duurzame bedrukte ballonnen

Goedkoop en duurzaam hoeven niet twee uiterste van elkaar te zijn. Bij het schenken van ballonnen met logo kan je deze twee perfect met elkaar combineren. Om de ballonnen uit te delen hebben wij namelijk duurzame ballonstokjes in het assortiment. Hiermee hoef je je minder druk te maken om de plastic ballonstokjes die wel eens vervuiling kunnen veroorzaken en kun je met een gerust hart je ballon geschenk uitdelen. Goedkope bedrukte ballonnen zijn dus perfecte promotieartikelen om op een goede manier onder de aandacht te komen bij je doelgroep.

Goedkope ballonnen bedrukken 

Op zoek naar vrolijke en multifunctionele promotieartikelen? Laat goedkoop ballonnen bedrukken met jouw logo of bedrijfsnaam. Ballonnen zijn een ideaal promotiemiddel om in te zetten op evenementen en feestjes. De ballonnen zijn in verschillende kleuren beschikbaar. Waardoor je het design van de ballon helemaal aan jouw huisstijl kunt aanpassen. Een ballon bedrukken kan al vanaf 0,056 per ballon met bedrukking!

Bedrukte ballonnen online bestellen

Of je nu op zoek bent naar bedrukbare ballonnen voor een bedrijfsfeest, verjaardag of zakelijk evenement: het laten bedrukken van ballonnen was nog nooit zo eenvoudig. Kies je voor de traditionele ballon of de metallic uitvoering? En kies je voor een logo op de ballon, een ballon met eigen tekst of allebei? Als je een keuze hebt kunnen maken, kun je de ballonnen eenvoudig online bestellen. Wij bedrukken de ballonnen vanaf 1.000 stuks. Dat lijkt misschien veel, maar bij zo’n lage stuksprijs betaal je nooit te veel. Jouw opdruk is overal als je de ballonnen ophangt en uitdeelt. Leuk voor kinderen en volwassenen, en bovendien profiteer je van een groot bereik! Heb je vragen of advies nodig over het laten bedrukken van ballonnen of over een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Wij voorzien je graag van persoonlijk advies op maat.