corporatecorporate

Business Gifts; luxe geschenken voor al uw relaties!

Soms voldoet een pen, sleutelhanger of aansteker niet. U bent op zoek naar iets dat specialer is, iets dat meer opvalt en iets dat meer luxe bevat. De artikelen in onze collectie high-end relatiegeschenken zijn te personaliseren met tekst en/of logo. Naast verschillende druktechnieken bieden luxe relatiegeschenken vaak ook andere personalisatie opties, zoals het laten (laser)graveren, etsen en borduren van uw logo en tekst. Denk aan een luxe pen gegraveerd met de naam van uw relatie. Speciaal voor u hebben we uit ons assortiment de meest luxe relatiegeschenken geselecteerd van hoge kwaliteit, zodat u zeker weet dat u een blijvende indruk achterlaat. 

Maak indruk op uw relaties met luxe business gifts

Met een plastic pen bent u maar één uit dertien in een dozijn bedrijven die goedbedoelde punten proberen te scoren bij hun relaties. Helaas eindigt die standaard pen meestal ergens in een grote bak met allerlei andere prullaria. Vergeet echter niet dat zelfs het cadeautje dat u aan uw relaties geeft, kan zorgen voor een positiever beeld dat zij over uw bedrijf hebben. U mag er dus best energie in steken. Wanneer u echt indruk wilt maken op uw relaties, denk dan eens aan wat luxueuzere relatiegeschenken zoals professionele wijnsets, luxe laptoptassen, trolleys en lederen bureauagenda’s. Stuk voor stuk voorbeelden van geschenken die relaties kunnen gebruiken en waardoor zij iedere keer weer met uw bedrijf in aanraking komen. Daarnaast zien luxe relatiegeschenken er ook professioneel en duur uit, waardoor een relatie zich bijzonder gaat voelen. 

Personaliseer uw luxe relatiegeschenken

Bij van Heijster kunt u er tevens voor kiezen om uw relatiegeschenken een persoonlijk tintje te geven. Graveer de naam van uw bedrijf bijvoorbeeld op een mooi setje Parker pennen en uw relatie komt iedere keer weer in aanraking met uw bedrijf. Wellicht scoort u nog meer punten wanneer u een relatiegeschenk cadeau doet met daarop een persoonlijke noot, zoals een bedankje of een beterschapswens. Want zegt u nu zelf, het krijgen van een persoonlijk cadeautje is toch veel leuker dan een standaard geschenk?

Personaliseer een groot aantal business gifts

Natuurlijk kost het u veel tijd om voor al uw relaties business gifts te personaliseren. Daarom is het bij van Heijster tevens mogelijk om grote oplages te laten bedrukken. Zo is het vanwege het regenachtige weer in Nederland interessant om een groot aantal paraplu’s te laten bedrukken met een leuk, misschien wel humoristisch, bericht. Op zoek naar een paraplu? Bekijk dan eens onze paraplu’s

Vragen?

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie wat betreft het bedrukken van luxe relatiegeschenken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!