Kerstpakketten met bier

Bij de gezellige feestdagen hoort natuurlijk ook een lekker biertje. Daarom hebben wij in ons aanbod een ruime collectie bierpakketten, speciaal voor de echte fijnproevers. Dit kan natuurlijk voor mannen én vrouwen. Deze pakketten bestaan uit verschillende biertjes met bijpassende hapjes zoals chips, nootjes en lekkere borrelhapjes. Perfect om jouw personeel, klanten of partners mee te verrassen deze feestdagen. Ontdek het aanbod bier kerstpakketten hieronder en kies jouw favoriet.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Met zorg samengesteld

Ieder jaar zorgt ons enthousiaste team ervoor dat ons aanbod wordt uitgebreid met leuke en originele kerstgeschenken met bier. Dankzij de verschillende prijsklassen en thema’s, is er voor iedereen wat wils. Denk aan een barbecue kerstpakket met bijpassend bier voor mannen, een borrelpakket met lekkere biertjes of een pakket helemaal in kerst thema. Zo heb jij als bedrijf meer dan genoeg om uit te kiezen en kun je een geschikt bier kerstpakket selecteren. Dat tovert met kerst gegarandeerd een glimlach op het gezicht van jouw personeel! Heb je een geschikt kerstpakket met bier gevonden? Dan kun je deze online bestellen. Weer iets om van je to-do list te strepen!

 

Geschikt voor grote en kleine ondernemers

Bedrijven zijn er natuurlijk in alle formaten. Groot en klein. Maar hoeveel mensen je ook bij jou hebt werken, met een kerstpakket met bier maak je iedereen blij deze feestdagen. Om ervoor te zorgen dat jij precies weet wat je kunt verwachten, staat er bij ieder kerstpakket met bier uitgebreid beschreven wat er in het pakket zit. Inclusief de hoeveelheden en afmetingen. Wil je gelijk weten wat de totaalprijs gaat zijn? Dat kan! Zodra je het gewenste aantal pakketten selecteert, wordt dit meteen weergegeven. Bovendien kan je altijd een gratis offerte aanvragen voor onze kerstpakketten. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en zit je nergens aan vast, totdat je een beslissing hebt gemaakt.

Bier kerstpakket kopen voor jouw personeel?

Ben je op zoek naar een kerstgeschenk met bier voor jouw personeel? Zoek dan niet verder! Bij Van Heijster vind je vast en zeker een geschikt bierpakket. Wil je meer weten over de mogelijkheden of heb je nog andere vragen? Dan staat ons team altijd voor je klaar om te helpen. Telefonisch en via de chat. Wist je dat we zelfs bij jouw bedrijf langs kunnen komen met verschillende kerstpakketten met speciaalbier? Zo kun je jouw wensen van tevoren doorgeven, en zorgen wij dat we diverse opties voor je meenemen. Beslissen was nog nooit zo makkelijk!