Kerstpakketten bestellen

Verras jouw medewerkers met een origineel kerstpakket dat precies bij ze past. Kies een kerstpakket uit het brede aanbod hieronder. Bekijk ook onze eindejaarsbrochure

Kerstpakketten voor jouw personeel

Kerstpakketten zijn hèt kerstcadeau dat werkgevers schenken aan hun personeelsleden. Het traditionele kerstpakket bestaat uit een doos gevuld met allerlei levensmiddelen. Vaak zit er ook een blijvend geschenk bij, hierbij kan gedacht worden aan een tas, keukenaccessoire of woonaccessoire.

Kerstpakketten een eeuwen oude traditie in Nederland

Kerstpakketten zijn een bekende traditie in Nederland. Het stamt al uit het begin van de 19e eeuw. Het is ontstaan doordat het bewaren van voedsel in de wintermaanden toen nog niet zo eenvoudig was. Het begon bij boerengezinnen die het personeel dat bij hen inwoonde een goed gevulde mand cadeau gaf. Dat maakte het samenzijn met kerstmis extra feestelijk.

Kerstpakketten bij Van Heijster

Al ruim 40 jaar zijn wij de relatiegeschenken specialist. Bij ons vind je dan ook een ruim aanbod eindejaarsgeschenken. Tot dit jaar ontbrak er toch nog wat belangrijks in ons assortiment. Kerstpakketten zijn het eindejaarsgeschenk in Nederland. Daarom kan je vanaf dit jaar ook voor kerstpakketten bij ons terecht. Je hebt een ruimte keuze kerstpakketten voor jouw personeel. De kerstpakketten worden pas vanaf 22 november uitgeleverd, waardoor je ze niet lang op kantoor hoeft op te slaan.