Borrel kerstpakketten

Een van de favoriete bezigheden van Nederlanders is borrelen. Dat snappen wij helemaal! En hoe leuk is het om dit ook tijdens de feestdagen te kunnen doen? Daarom vind je in ons assortiment borrel kerstpakketten in alle soorten en maten. Met een kaasplankje, lekkere witte en/of rode wijn of een biertje. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bekijk het aanbod kerst borrelpakketten hieronder en laat je inspireren. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Met zorg geselecteerd

Ons team werkt ieder jaar hard om weer de leukste selectie originele borrel kerstpakketten samen te stellen. Door de verschillende prijsklassen en thema’s, hebben we voor iets wat wils. Zo heb jij meer dan genoeg keuze om een kerst borrelpakket uit te zoeken om jouw medewerkers, partners en klanten mee te verrassen. Om jou meteen op weg te helpen, staat bij ieder pakket duidelijk beschreven wat er allemaal in het pakket zit inclusief afmetingen en hoeveelheden. Ook kun je hier het gewenste aantal pakketten invullen en krijg je direct de totaalprijs in beeld. Wel zo fijn. Heb je een leuk borrel kerstpakket gevonden? Dan kun je de pakketten gelijk online bestellen. 

 

Verschillende soorten borrelpakketten voor kerst

We geloven dat elk moment speciaal moet zijn, en dat begint natuurlijk met de beste ingrediënten. Daarom vind je in ons assortiment een breed aanbod aan heerlijke borrel kerstpakketten om uit te kiezen:

  • Luxe borrelpakketten: samengesteld met een stijlvol wijnkistje met bijpassende lekkernijen.
  • Tapas borrelpakketten: de lekkerste hapjes, gemixt met een heerlijke wijn of fles bubbels.
  • Kerst borrelpakketten: een selectie van producten in kerstthema zoals glühwein en bijpassende kerstmokken.
  • Alcoholvrije pakketten: heerlijke borrelhapjes met feestelijk verpakte frisdranken.

 

Ontdek ook onze andere soorten kerstpakketten

Naast heerlijke borrel kerstpakketten hebben we nog veel meer soorten kerstpakketten in ons assortiment. Denk aan chocolade kerstpakketten vol verschillende smaken, chocomelk en bijpassende producten. Maar ook duurzame kerstpakketten zijn er in alle soorten en maten. Denk aan een biologisch kerstpakket vol verantwoorde lekkernijen van merken die zich focussen op duurzaamheid. Bovendien zorgen we er ook voor dat alle artikelen zo duurzaam mogelijk verpakt worden. Zo wordt alles veilig vervoerd en houden we onze ecologische voetafdruk laag. 

Hulp nodig? Ons team staat voor je klaar!

Persoonlijk contact vinden wij heel belangrijk. Zo kun je ten slotte het snelste schakelen en de beste hulp bieden. Heb je dus nog vragen? Dan staat ons team altijd voor je klaar! Telefonisch, via de mail en de chat. Wil je de mogelijkheden liever face-to-face doorspreken? Dat kan! We komen graag bij jou langs met diverse pakketten om samen door te spreken met welk borrelplank kerstpakket jij jouw medewerkers, klanten en partners blij kunt maken met de feestdagen. En je wil natuurlijk de pakketten niet te lang opslaan. Daarom leveren we de kerstgeschenken voor jouw bedrijf pas vanaf 22 november.