Kerstpakket met chocolade

Chocolade is het ultieme bedankje. Want wie houdt er nu niet van iets lekkers op z’n tijd? Maar het is niet alleen onweerstaanbaar; chocolade is ook nog eens verkrijgbaar in veel verschillende smaken. Puur, wit, melk of met heerlijke toevoegingen zoals karamel en hazelnoot. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het is een cadeau om je vingers bij af te likken! Met een chocolade kerstpakket scoor je dus gegarandeerd punten. Bekijk het ruime aanbod hieronder en kies een heerlijk chocolade kerstgeschenk om jouw personeel dit jaar mee te verrassen

 
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een chocolade kerstpakket bestellen voor jouw personeel

Een kerstpakket kiezen voor jouw personeel, partners of relaties is ieder jaar toch weer een uitdaging. Maar met een kerst chocoladepakket zit je altijd goed! In ons assortiment vind je daarom een ruim aanbod pakket vol met chocolade lekkernijen en bijpassende producten in diverse formaten. Om jou zo goed mogelijk te helpen, staan er gedetailleerde beschrijvingen bij ieder chocolade kerstgeschenk. Hierin staat aangegeven wat er allemaal in het chocolade pakket zit, inclusief de hoeveelheden. Ook vind je de totaalprijs op basis van het aantal pakketten dat je kiest. En het fijne is, hoe meer je afneemt, des te voordeliger het wordt! Heb je een leuk pakket gevonden? Dan bestel je deze volgens gewoon makkelijk via onze webshop. 

 

Een geschenk voor iedere ondernemer

Groot of klein, bedrijven zijn er in veel verschillende formaten. Maar voor een kerstpakket maakt het aantal natuurlijk niet uit. Je wil iedereen kunnen verrassen met een lekker chocolade kerstgeschenk. Daarom hebben we in ons aanbod pakketten voor grote en kleine ondernemers. Wist je trouwens dat ons assortiment grotendeels uit duurzame producten bestaat? Dit is niet alleen goed voor het imago van jouw bedrijf maar ook voor het milieu. Meer over wat wij allemaal doen op het gebied van duurzaamheid lees je hier. Heb je een geschikt kerstpakket met chocolade gevonden? Mooi! Je kunt altijd gratis een offerte aanvragen. Zo weet je meteen waar je aan toe bent en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Wel zo prettig, toch?  

Hulp nodig? Ons team staat voor je klaar!

We vinden het belangrijk om persoonlijk contact te hebben met onze klanten. Want dit is natuurlijk de snelste manier om te schakelen en de beste hulp te bieden. Om het jou makkelijk te maken worden veel vragen al beantwoord in onze FAQ. Heb je nog vervolgvragen of zit jouw vraag hier niet tussen? Dan staat ons team altijd klaar om je te helpen. Telefonisch en via de chat. We kunnen zelfs bij jou op het werk langskomen om alle mogelijkheden te bespreken en samen hét perfecte kerstpakket met chocolade te vinden voor jouw personeel, partners en klanten voor de feestdagen. Dat is nog eens persoonlijk!