Poncho's bedrukken

Doorsta elke bui met een bedrukte poncho. De perfecte uitdeler op festivals en evenementen!

Sorteer op

7 producten

Regenponcho Mais
Vanaf
€ 1,49
Nieuw
  • Bedrukking in full colour
Biologisch afbreekbare poncho Jessica
Vanaf
€ 0,78
  • Bedrukking in full colour
Poncho ball
Vanaf
€ 0,74
(1)
  • Bedrukking in full colour
Vinyl poncho met capuchon
Vanaf
€ 0,40
  • Geleverd in zakje
Poncho Bio
Vanaf
€ 1,31
  • Bedrukking in full colour
Biologisch afbreekbare poncho Jasmin
Vanaf
€ 0,82
Duurzaam
  • Bedrukking in full colour
Poncho met etui
Vanaf
€ 2,39
  • Voor jong en oud

Poncho bedrukken met uw logo

Getver, regen…is een paraplu onhandig voor uw doelgroep? Denk dan aan een poncho, u blijft met een bedrukte poncho toch droog, ook als het met bakken tegelijk uit de hemel komt. Het is dan misschien niet het meeste modieuze kledingstuk dat u kunt laten bedrukken, het doet zijn werk meer dan goed én het is ook nog eens een uitstekend te betalen promotiemiddel. Gemaakt van dun plastic houdt een poncho de regen buiten zonder dat uw relatie een zwaar regenpak mee hoeft te zeulen of zich hoeft te bedenken waar ze hun paraplu hoeven te laten. Een heel handig geschenk om weg te geven, dus!

Van Doorzichtige wegwerp poncho…

Een populair model is de doorzichtige poncho die voor bestemd is om één of enkele keren te gebruiken. De plastic is hierbij zo dun dat je er doorheen kan kijken: dat maakt het materiaal natuurlijk wat kwetsbaarder, maar ook een stuk goedkoper. De wegwerpponcho is daarmee de perfecte uitdeler op festivals en evenementen: voor een klein prijsje heeft u een gewild promotieartikel in handen dat gretig aftrek zal vinden onder bezoekers wanneer de eerste druppels beginnen te vallen. Kies de kleur die bij uw logo of huisstijl past om de poncho aan te laten sluiten op uw merk.

…tot herbruikbare kwaliteitsponcho

Geeft u liever een poncho van kwaliteit weg, kies dan voor de poncho in etui. Dit herbruikbare model kan handig worden opgevouwen en meegenomen worden in de bijhorende pouch. Door het dikkere plastic kan de regenponcho tegen een stootje en dus gerust meerdere keren worden gebruikt. Zit uw doelgroep niet te wachten op een wegwerpponcho, kies dan voor model in een hogere prijsklasse.