0
maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
0478 - 557 300

Petjes bedrukken

Bedrukte petjes; een leuk promotiemiddel voor iedere doelgroep!

Op zoek een leuk en handig geschenk voor uw relaties? Laat petjes bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Staat u binnenkort op een groot evenement of wilt u ervoor zorgen dat uw personeel op een leuke manier opvalt? Dan zijn bedrukte petjes een ideaal promotiemiddel, zo zijn ze makkelijk herkenbaar. Met bedrukte petjes in combinatie met een bijpassend shirtje, uiteraard in dezelfde stijl, valt uw personeel gegarandeerd op tijdens evenementen. De petjes en baseball caps kunnen namelijk worden bedrukt met een pakkende slogan of met het logo van uw bedrijf. Al uw personeel in bedrukte polo’s, inclusief een bijpassend bedrukt petje zorgt ervoor dat uw bedrijf opvalt en een positieve herinnering achterlaat bij uw doelgroep!  Maar ook als sportvereniging is het natuurlijk handig om eigen petjes te hebben. Door ons ruime assortiment zit er voor ieder bedrijf wel een geschikte pet tussen. Wij hebben petjes in verschillende soorten en maten. Kies een cap die aansluit bij uw bedrijfskleuren of kies voor een neutrale kleur waarbij uw logo eruit springt. De meeste van onze petjes zijn in maat verstelbaar door middel van een klittenbandsluiting of kunststof sluiting. En zelfs voor kinderen hebben wij speciale petjes. 

Wilt u uw medewerkers volledig in dezelfde stijl naar een evenement laten gaan dan hebben wij nog veel meer textiel dat u kunt laten bedrukken. Uw logo en boodschap zullen hierdoor nog meer opvallen. Of kies in de winterperiode voor een bedrukte muts in plaats van bedrukte petjes.

Scoor punten met custom made petjes

Wanneer u op beurzen of tijdens andere evenementen een standaard petje weggeeft dan weet uw doelgroep diezelfde avond waarschijnlijk al niet meer van welk bedrijf zij het petje hebben gekregen. U doet er dus goed aan petjes weg te geven die opvallen en die mensen kunnen associëren met uw merk. Met onze custom made caps ontwerpt u petjes en baseball caps geheel in de huisstijl van uw bedrijf. Op deze manier ziet uw doelgroep precies van welk bedrijf zij het leuke petje hebben gekregen en bovendien bevordert u het groepsgevoel onder uw werknemers, die uiteraard allemaal een custom made cap dragen tijdens evenementen!

Petjes bedrukken met uw logo

Petjes zijn een echte eyecatcher, ze springen meteen in het oog. Laat petjes bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam en het werkt meteen positief voor uw naamsbekendheid. Naast het bedrukken met uw logo kunnen wij de petjes ook bedrukken met een pakkende reclameboodschap.

In onze drukkerij maken wij gebruik van verschillende soorten druktechnieken. Per petje staat aangegeven met welke druktechniek(en) deze bedrukt kan worden. U krijgt altijd een gratis (digitale) drukproef voordat wij uw bestelling definitief gaan bedrukken. Na akkoord worden de petjes voor u bedrukt. 

Petjes: de ideale weggever

Petten zijn een perfecte weggever, ze vallen op, zijn licht en altijd handig. Geef de petjes weg op evenementen en uw naam is meteen zichtbaar op het hele terrein. In de zomer vinden er verschillende festivals plaats en deze bezoekers zullen u zeker dankbaar zijn als de zon op hun hoofd brandt. Zij zullen uw gepersonaliseerde petjes maar al te graag dragen, een win-win situatie. 

Bestel uw bedrukte petjes bij van Heijster

Bij van Heijster kunt u enorme aantallen petjes en baseball caps laten bedrukken en laten bezorgen binnen 8 werkdagen! Standaard petjes worden bijvoorbeeld al bedrukt bij een minimale afname van 100 stuks. Wanneer u echt wilt uitpakken met de custom made caps dan dient u een minimaal aantal van 600 stuks af te nemen.

Neem een kijkje op onze website en maak een keuze voor uw favoriete petje. Geef in een aantal stappen aan hoe u het petje bedrukt wilt hebben en rond uw bestelling af. Vervolgens ontvangt u van ons een digitale drukproef ter goedkeuring. Zo ziet u alvast hoe de bedrukkering eruit komt te zien. Wilt u liever het product alvast even in de hand hebben dan kunt u op voorhand ook een sample aanvragen. Heeft u nog vragen over het bedrukken van petjes dan kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag bij uw keuze en geven u een persoonlijk advies. 

Terug naar boven