0
maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
0478 - 557 300

Relatiegeschenken voor op de beurs

De beurs is een ideaal moment om relatiegeschenken uit te delen. Uw doelgroep is aanwezig op deze beurs en die wilt u natuurlijk bereiken. Het uitdelen van een geschenk aan bezoekers van uw stand of mensen die langslopen wordt zeker gewaardeerd. Bovendien zijn relatiegeschenken die u bedrukt met uw logo ook nog eens goed voor uw naamsbekendheid.

Weggevertjes voor op de beurs

Als weggevertje op de beurs kunt u aan verschillende soorten artikelen denken. Denk hierbij een kleine leuke weggevers bedrukt met uw logo of bedrijfsnaam. Geschenken die handig zijn en daardoor veel worden gebruikt door mensen waardoor ze er vaak mee in aanraking komen. Een aansteker is een simpele weggever en erg effectief. Het is niet voor niks een van de populairste weggevers onder de relatiegeschenken. Maar ook bedrukte sleutelhangers zijn een leuk geschenk voor het aanwezige publiek. Sleutelhangers zijn er in allerlei soorten en maten zodat u altijd wel een artikel hebt dat bij uw bedrijf past.

Verschillende soorten relatiegeschenken voor op de beurs

Naast leuke weggevertjes kunt u ook relatiegeschenken uitdelen op de beurs. Agenda’s, paraplu’s of bidons zijn zeker geschenken die gewaardeerd zullen worden. Kies een geschenk dat bij uw organisatie past en waarmee u uw relaties en (potentiële) klanten mee kunt verblijden. Naast het uitdelen van relatiegeschenken is het dragen van bedrijfskleding ook nog goed voor uw naamsbekendheid. Uw team op de beurs valt meteen op en is duidelijk herkenbaar. Vergeet dan ook zeker niet een kijkje te nemen bij ons aanbod textiel. 

Beurs geschenken laten bedrukken

Maak uw beurs geschenk uniek en laat deze bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Of kies voor een pakkende reclame boodschap. Wij maken gebruik van verschillende soorten druktechnieken die wij in onze eigen drukkerij met zorg uitvoeren. Per product verschilt het welke druktechniek er kan worden gebruikt. Voorbeelden van de technieken die wij gebruiken zijn tampondruk, digitale print en zeefdruk.

Online bestellen bij Van Heijster

Bij ons kunt u uw relatiegeschenken voor op de beurs eenvoudig online bestellen. Binnen een aantal stappen kunt u uw gewenste product selecteren en uw wensen omtrent de bedrukking doorgeven. Natuurlijk kunt u ook eerst een sample of drukproef opvragen voordat u uw bestelling definitief plaatst. Bij vragen kunt u met ons contact opnemen, wij staan voor u klaar met een persoonlijk advies en een offerte op maat. 

(13 artikelen gevonden)

Pagina's

Terug naar boven