Speelkaarten kleine oplage

De meeste mensen denken niet meteen aan speelkaarten wanneer het gaat om relatiegeschenken of promotiematerialen. Juist daarom is het des te leuker om als verrassing speelkaarten met logo aan je relaties te geven! Om deze reden hebben we bij Van Heijster een groot assortiment aan speelkaarten die je met logo of opdruk kunt laten bedrukken. Je kunt gaan voor kaartspellen met logo in een doosje, cellofaan of cassette en daarnaast kiezen tussen full colour of classic. Lijkt dit je wel wat, maar ben je bang dat je een te grote oplage van de bedrukte kaartspellen moet bestellen? Geen zorgen! Wij bieden namelijk ook speelkaarten met logo in kleine oplage aan.

Sorteer op

9 producten

Pokerkaarten in doosje
Vanaf
€ 1,18
  • Bedrukking in full colour
Bridge kaartspel
Vanaf
€ 0,91
  • Bedrukking in full colour
Speelkaarten in metalen blik
Vanaf
€ 1,13
  • Bedrukking in full colour
Kaartspel in kunststof doosje
Vanaf
€ 1,39
  • Bedrukking in full colour
Spel L.A.M.A
Vanaf
€ 11,86
  • Bedrukking in full colour
Kaart- en dobbelspel
Vanaf
€ 1,78
(1)
  • Gravering van logo of tekst mogelijk
Kaartspel in doosje
Vanaf
€ 1,00
(5)
Topper
  • Bedrukking in full colour
Speelkaartenset met dobbelstenen
Vanaf
€ 4,66
  • Bedrukking in full colour
Kaartspel met eigen speelzijde
Vanaf
€ 1,03
  • Bedrukking in full colour

Bedrukte speelkaarten met kleine oplage voor groot vermaak

Zoals je vast wel weet worden speelkaarten veel gebruikt. Op vakantie, tijdens een spelletjesavond, voor een avondje uit; er zijn altijd speelkaarten bij. Daarom is het een geweldig idee om een bedrukt kaartspel met logo als relatiegeschenk te geven. Niet alleen weet je zeker dat dit geschenk enorm gewaardeerd zal worden door de ontvanger van het cadeau, maar de kans is ook zeer groot dat de bedrukte speelkaarten met logo vervolgens door veel andere personen worden gezien en gebruikt. De speelkaarten met logo zullen daarom niet alleen zorgen voor groot vermaak, maar ook voor een groot bereik van jouw bedrijfsnaam. En wij geven je dus de mogelijkheid om jouw kaartspel te bedrukken in kleine oplage. Win-win!

Waarom kiezen voor speelkaarten met logo kleine oplage?

Natuurlijk is het leuk om relatiegeschenken of promotiematerialen in grote oplagen te laten drukken en deze royaal uit te delen, maar het kan ook zeker voordelen hebben om juist te kiezen voor een kleine oplage bedrukte speelkaarten. Door de oplage klein te houden, bespaar je uiteraard kosten, maar weet je daarnaast ook zeker dat het geschenk bijzonder blijft en alleen wordt gedeeld met je meest gewaardeerde relaties. Zij zullen dit gebaar dan ook ongetwijfeld waarderen! 

Speelgoed met logo als relatiegeschenk; bestel direct online!

Zijn de speelkaarten met logo kleine oplage nou niet helemaal wat je zoekt, maar zie je het idee van een spel als relatiegeschenk met opdruk wel zitten? Neem dan vooral een kijkje bij ons aanbod van bedrukbare spellen en speelgoed met logo. Zo zijn er bedrukbare kleurpotloden, jojo’s, bellenblaas, puzzels, en nog veel meer! Twijfel je over welke bedrukte speelkaarten met logo in kleine oplage of andere producten nu het best bij jou passen, of wil je graag een gratis sample ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. We staan je graag te woord voor een advies op maat!