Speelkaarten bedrukken

Geef bedrukte speelkaarten weg als promotieartikel. Maak jouw (bedrijfs)naam bekend onder een grote groep mensen met je eigen bedrukte speelkaarten. Kies hieronder uit een breed assortiment relatiegeschenken speelkaarten en profiteer van urenlang speelplezier en een succesvol resultaat.

Sorteer op

14 producten

Bridge kaartspel
Vanaf
€ 0,83
 • Bedrukking in full colour
Speelkaarten in doosje
Vanaf
€ 0,75
 • Kan alleen onbedrukt worden besteld
Speelkaarten in metalen blik
Vanaf
€ 1,13
 • Bedrukking in full colour
Kwartetspel
Vanaf
€ 0,93
 • Bedrukking in full colour
Pokerkaarten in doosje
Vanaf
€ 1,08
 • Bedrukking in full colour
Speelkaarten in cassette
Vanaf
€ 0,88
 • Bedrukking in full colour
Kaart- en dobbelspel
Vanaf
€ 1,78
(1)
 • Gravering van logo of tekst mogelijk
Gerecycled papier speelkaarten
Vanaf
€ 0,59
 • Bedrukking in full colour
Kaartspel in kunststof doosje
Vanaf
€ 1,27
 • Bedrukking in full colour
Kaartspel in doosje
Vanaf
€ 0,91
(5)
Topper
 • Bedrukking in full colour
Memoryspel
Vanaf
€ 0,80
 • Bedrukking in full colour
Kaartspel met eigen speelzijde
Vanaf
€ 0,94
 • Bedrukking in full colour
Speelkaartenset met dobbelstenen
Vanaf
€ 4,25
 • Bedrukking in full colour
Spel L.A.M.A
Vanaf
€ 10,64
Nieuw
 • Bedrukking in full colour

Bedrukte speelkaarten met logo

Een kaartspel is het ingrediënt voor een gezellig avondje met relaties. Verras jouw relaties daarom met een leuke set bedrukte speelkaarten. Hier kun je zelf uw persoonlijke noot aan geven. Bijvoorbeeld door de speelkaarten met logo te bedrukken. Maar je kunt de speelkaarten ook bedrukken met een leuke en originele tekst, die goed past bij de informele sfeer. Je kunt de bedrukte speelkaarten en andere spellen op ieder moment weggeven, bijvoorbeeld tijdens een open dag, een evenement of bij een aankoop. Jouw relaties zullen het originele geschenk zeker waarderen. De bedrukte speelkaarten zullen onmisbaar zijn bij een gezellig potje poker, klaverjassen of hartenjagen.

Urenlang speelplezier zorgt voor een groot bereik

Jong en oud, iedereen doet aan kaartspellen. Bovendien zorgt het voor urenlang speelplezier op een luie zondag of op gezellige evenementen. Bij ieder verjaardagsfeest, burendag etc. zullen de bedrukte kaartspellen tevoorschijn worden gehaald. De kaarten worden altijd in de hand gehouden, waardoor jouw opdruk goed in beeld komt. Doordat de bedrukte speelkaarten steeds opnieuw in beeld komen wordt het herinneringspercentage van jouw merk verhoogd en werk je op een leuke manier aan jouw naamsbekendheid.

Dobbel- & kaartspellen bedrukken

Het aanbod relatiegeschenken speelkaarten is zeer divers. Naast de standaard kaartspel kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld een pokerspel, kwartetspel of bridgekaarten. Je kunt alle spelkaarten bedrukken met jouw eigen logo of tekst, waardoor jouw huisstijl volledig tot zijn recht komt. Vaak is niet alleen het doosje te bedrukken, maar ook de achterzijde van de kaarten zelf. Hierdoor kom je met iedere spel in beeld en zijn het succesvolle reclame speelkaarten voor jouw merk. Naast speelkaarten kun je in ons assortiment ook andere spellensets laten bedrukken of kies voor leuk speelgoed geschenken of een bedrukte tekenset.

Speelkaarten bedrukken kleine oplage?

De speelkaarten zijn er in allerlei varianten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een luxe set in een stijlvol etuitje, een opvallende set in een bijpassend doosje of een leuke promotionele set met transparante folie. Speelkaarten bedrukken goedkoop en snel kan eenvoudig online. Hier kun je op je eigen gemak aangeven wat je wenst qua aantallen en bedrukking. Heb je een specifieke vraag, bijvoorbeeld voor kleine aantallen of een speciale opdruk, neem dan contact met ons op. Wij zullen je voorzien van een persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte op maat.