Strandtassen bedrukken

Als iedereen blij en gelukkig op het strand ligt, kan jouw logo of naam opvallen door deze op strandtassen te bedrukken. Bekijk hier ons ruime assortiment strandtassen.

Sorteer op

9 producten

Custom Made Waterwerende tas Medium
Vanaf
€ 4,36
  • Bedrukking in full colour
Custom Made Waterwerende tas Small
Vanaf
€ 3,98
  • Bedrukking in full colour
Waterdichte tas Dry Bag
Vanaf
€ 3,26
(1)
  • Van waterdicht en lichtgewicht nylon
Custom Made Waterwerende tas Large
Vanaf
€ 6,94
  • Bedrukking in full colour
Strandtas Costa
Vanaf
€ 3,41
  • Bedrukking in full colour
Reistas Nautica
Vanaf
€ 14,70
  • Bedrukking in full colour
Katoenen Strandtas Maritime
Vanaf
€ 9,51
Strandtas Stripes
Vanaf
€ 4,16
  • Bedrukking in full colour
Waterdichte tas
Vanaf
Speciale prijs € 1,40 Normale prijs € 2,94
Op = Op
  • Bedrukking in full colour

Een strandtas voor iedere stranddag

De zomer is een mooi moment om aan jouw naamsbekendheid te werken. Iedereen is een stuk vrolijker als de zon schijnt, waardoor ook jouw promotieartikel positief ontvangen zal worden. Een perfect moment om je doelgroep in de zomer te benaderen is op het strand. Dit kan je op verschillende manieren doen. Een zeer succesvol weggevertje voor de zomer en met name voor het strand is de strandtas. Een grote multifunctionele tas waar jouw relaties al hun strand benodigdheden in mee kunnen nemen. Naast een strandtas kan je natuurlijk ook kiezen voor een bedrukte koeltas. Deze luxe geschenk is ook onmisbaar op het strand om etenswaren en dranken lang koel te houden. Kortom, een strandtas is een luxe dat zeker gewaardeerd wordt als je ze dit schenkt.

Ontdek het veelzijdige aanbod strandtassen

Een strandtas is zeer persoonlijk, daarom hebben wij een uitgebreid aanbod strandtassen. In het veelzijdige aanbod vind je altijd een strandtas dat past bij jouw doelgroep. In het assortiment vind je tassen in verschillende kleuren, stijlen en materialen. Kies bijvoorbeeld voor een jute of katoenen strandtas en speel hier gelijk mee in op duurzaamheid. Deze natuurlijke materialen beperken de impact om het milieu en hebben bovendien een lange levensduur. Hierdoor gaat het artikel niet alleen extra lang mee, maar komt ook jouw opdruk extra lang in beeld en dat is weer goed voor de naamsbekendheid.

Laat jouw strandtas met logo, quote of naam bedrukken

Strandtassen zijn over het algemeen grote tassen en dat betekent vaak genoeg dat je ook kan genieten van een groot drukvlak. Leuk, want dan kan jouw logo extra groot op de tas gedrukt worden. Maar een groot drukvlak zorgt natuurlijk ook voor veel andere mogelijkheden. Zo kan je ervoor kiezen om de strandtas te laten bedrukken met jouw logo i.c.m. je bedrijfsnaam en eventueel je adresgegevens. Ook kan je ervoor kiezen om een leuke zomerse quote op te tas te laten drukken i.c.m. je logo. Hiermee wordt het een unieke eye-catcher waar jouw opdruk mee zal opvallen. Het bedrukken van strandtassen is al mogelijk vanaf kleine aantallen, waardoor het ook voor de kleine ondernemer mogelijk is om dit als promotiemiddel in te zetten.

Wij helpen je met jouw promotie strandtas

Wanneer je een bedrukte strandtas wilt inzetten kan je dat heel eenvoudig realiseren. Via de webshop kan je jouw strandtas selecteren en binnen enkele stappen al je bedrukkingswensen doorgeven. Onze studio maakt dan een drukproef klaar waarop je precies kan zien hoe jouw bedrukte strandtas eruit komt te zien. Wanneer je tevreden bent met de drukproef zal onze drukkerij beginnen om jouw bedrukte strandtas te realiseren. Uiteraard mag je ook altijd contact met ons opnemen wanneer je vragen hebt over het bedrukken van strandtassen en hoe je deze kunt inzetten.