0
maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
0478 - 557 300

Houten zonnebrillen bedrukken

De populariteit van de houten zonnebril stijgt ieder jaar. Daarom laten veel bedrijven houten zonnebrillen met logo bedrukken. Wil jij ook houten zonnebrillen bedrukken als weggever? Je kiest zelf de opdruk. Zo kunt je de houten zonnebril bedrukken met logo, maar is bedrukking met slogan of bedrijfsnaam ook mogelijk.

Houten zonnebrillen met logo bedrukken voor meer leads

Zowel in de zomer- als in de wintermaanden zijn zonnebrillen populaire giveaways. Wanneer bedrijven sport en vrije tijdsartikelen bedrukken om naamsbekendheid te vergroten, komen ze dan ook snel uit bij de universeel inzetbare zonnebril. Houten zonnebrillen bedrukken zorgt ervoor dat meer mensen jouw merk zien en is daarmee een leadgeneratie strategie. Met jouw logo op houten zonnebrillen kun je een nieuwe doelgroep aanspreken. Het bedrukken van houten zonnebrillen is dan ook een kleine investering waarmee je de kans op nieuwe prospecten aanzienlijk vergroot.

Duurzame houten zonnebrillen bedrukken

De wereld van de bedrukte relatiegeschenken is constant in beweging. Het is belangrijk om met trends mee te gaan wanneer je relatiegeschenken uitkiest. Zo waren er in eerste instantie vooral felgekleurde kunststof brillen op de markt maar tegenwoordig is de houten zonnebril met logo een enorme hit. De natuurlijke uitstraling van de houten zonnebril met logo is helemaal van deze tijd en daarnaast zijn er veel eco-varianten beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan brillen van tarwevezel en bamboe. De te bedrukken houten zonnebrillen kunnen ingezet worden op allerlei weggeefmomenten. Veel ondernemingen kiezen voor de houtlook wanneer zij festival zonnebrillen bedrukken.

Houten zonnebrillen bedrukken met logo of bedrijfsnaam?

Van Heijster drukt het logo op houten zonnebrillen op de pootjes van de bril. Voor sommige houten zonnebrillen met logo kun je kiezen of je de bedrukking rechts of links wil, voor een paar brillen staat dit al vast. Bij het bedrukken van houten zonnebrillen gebruiken wij de tampondruk. Dit betekent dat houten zonnebrillen met bedrijfslogo bedrukt kunnen worden maar net zo goed met de naam van jouw merk. Wanneer laat je een houten zonnebril met logo bedrukken en wanneer met bedrijfsnaam? Bedenk waaraan mensen jouw merk normaliter herkennen.

Jouw houten zonnebril laat je bedrukken bij Van Heijster

Heb je de perfecte bril voor jouw brand/doelgroep gevonden en wil je deze houten zonnebril met logo bedrukken? Tijdens het online bestelling geef je alle details aan: je selecteert de bril, geeft opdrukwensen door en geeft aan hoeveel stuks houten zonnebrillen met logo bedrukt moeten worden. Vervolgens ontvang je een digitale drukproef, dit is een voorbeeld van jouw houten zonnebril met opdruk. Ben je akkoord? Dan gaan wij de houten zonnebrillen met logo bedrukken. Heb je vragen over de te bedrukken houten zonnebrillen in het assortiment of bent je op zoek naar andere goedkope zonnebrillen met logo? Neem contact met ons op.

Terug naar boven