Must haves voor het eindejaarMust haves voor het eindejaar

Relatiegeschenken voor het einde van het jaar

Veel organisaties geven aan het eind van het jaar een kerstpakket aan het personeel: een leuke attentie als blijk van waardering. Uit onderzoek blijkt dat medewerkers vooral blij worden van de verrassing en van de waardering die ze krijgen. Een persoonlijk cadeau waar goed over nagedacht is valt bij het personeel dan ook het meest in de smaak! Bekijk dan hieronder onze eindejaarsgeschenken en laat je inspireren!

Must haves voor het eindejaar

De perfecte duurzame waterfles: Dopper Insulated

De Dopper Drinkfles is niet alleen een trendy artikel, ze maken een statement en vertellen een verhaal. De Black Insulated drinkfles staat voor het zwart-witte antwoord op de plastic soep vraagstukken. Iedereen heeft effect op de plastic soep en iedereen kan een steentje bijdragen om dit tegen te gaan. Dit maakt de Dopper een origineel en effectief relatiegeschenk om weg te geven.

 

DopperDopper

Onze duurzame kerstpakketten!

Het is bijna kerst en zo'n feestelijk jaarafsluiting is niet compleet zonder kerstpakket. Heb jij al een kerstpakket uitgezocht? In ons assortiment vind je duurzame kerstpakketten. Zo draag jij bij aan een betere wereld.

 

Onze Kerst-weggevertjes!

 De dagen worden donkerder, maar ook in deze tijden schijnen de lichtjes. Zorg jij dit eindejaar ook voor extra warmte bij jouw doelgroep? Het kan door het schenken van een warm eindejaarsgeschenk bedrukt met een mooie tekst, bedrijfsnaam en/of logo. 

Borrelpakketten!

Wat is nou kerst zonder drank? Daarom hebben wij ook dit jaar onze borrelpakketten. De borrelpakketten hebben een authentiek karakter en zijn gevuld met heerlijke lekkernijen voor bij de borrel. Hiermee maak je als organisatie ieder kerstfeest compleet.

Uiteraard hebben wij ook alcoholvrije kerstpakketten voor de relaties die geen alcohol willen schenken.