Zonnebrillen bedrukken

Bent u op zoek naar zonnebrillen met opdruk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bedrukken zonnebrillen met uw logo, bedrijfsnaam of een andere tekst. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment!

(17 artikelen gevonden)

Pagina's

Een bedrukte zonnebril voor elk moment

Bent u op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Wat dacht u van een bedrukte zonnebril? Een zonnebril met opdruk kunt u op elk moment cadeau geven. Een voor de hand liggend moment is natuurlijk de zomer, aangezien dan de zon veel schijnt. Geef promotie zonnebrillen weg tijdens een (vakantie)beurs of aan het eind van een school- of studiejaar. Ook in de wintermaanden zijn reclame zonnebrillen leuk om weg te geven. Bijvoorbeeld als uw relaties op wintersportvakantie gaan. Kortom, u kunt het gehele jaar door de bedrukte zonnebril cadeau doen: ze komen altijd wel van pas!

Een ruim assortiment bedrukbare zonnebrillen

In ons assortiment vindt u een uitgebreid assortiment bedrukbare zonnebrillen. Of u nu op zoek bent naar een sportieve zonnebril, een party bril of een luxe pilotenbril: bij Van Heijster bent u aan het juiste adres. Voor iedere doelgroep hebben wij een geschikte zonnebril, u vindt bij ons altijd een geschikt relatiegeschenk dat precies bij u past.

Een zonnebril met opdruk: origineel geschenk voor jongeren

Een promotie zonnebril is een origineel geschenk voor jongeren en zal zeker in de smaak vallen. Al helemaal als u ze weggeeft op een festival of ander evenement. Bedruk de zonnebril bijvoorbeeld met het logo en de slogan van het betreffende festival en zorg voor een blijvende herinnering die iedereen graag wil hebben.

Ook leuk: combineer de gepersonaliseerde zonnebril met andere bedrukte sport- en vrijetijdartikelen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een strandbal met opdruk of een flesopener met bedrukking?

Laat geheel naar wens uw zonnebril bedrukken

U ziet: als u uw zonnebrillen wilt laten bedrukken dan zijn er ontzettend veel mogelijkheden. U kunt de zonnebril zo origineel, uniek en persoonlijk maken als u wilt. U kunt namelijk helemaal zelf bepalen hoe u de zonnebril bedrukt wilt hebben. Geef al uw wensen gemakkelijk en snel door! Na ontvangst van uw bestelling, sturen wij u een gratis digitale drukproef. Zo kunt u precies zien hoe uw bedrukte zonnebril eruit komt te zien en komt u nooit achteraf voor verrassingen te staan.

Heeft u vragen of advies nodig? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder en geven persoonlijk advies op maat. Maak ook eens gebruik van onze live chat: super snel en handig!