Goedkope speelkaarten

Kaartspellen zijn leuk voor jong en oud. Er is niemand die niet enthousiast wordt van een goed kaartspel en daarom is er eigenlijk geen leuker relatiegeschenk om te geven dan een mooie set speelkaarten. Geef ze een persoonlijke touch door ze te bedrukken. Ook met bedrukking bestel je de speelkaarten bij ons in kleine oplage. Op deze manier ben je verzekerd van veel reclame voor jouw eigen onderneming, want speelkaarten garanderen uren speelplezier op iedere verjaardag, vriendenavond of buurtbarbecue. Bij ons ben je voor goedkope speelkaarten aan het juiste adres!

Sorteer op

8 producten

Kwartetspel
Vanaf
€ 1,02
  • Bedrukking in full colour
Pokerkaarten in doosje
Vanaf
€ 1,18
  • Bedrukking in full colour
Speelkaarten in cassette
Vanaf
€ 0,88
  • Bedrukking in full colour
Speelkaarten in metalen blik
Vanaf
€ 1,13
  • Bedrukking in full colour
Speelkaarten in doosje
Vanaf
€ 0,75
  • Kan alleen onbedrukt worden besteld
Speelkaartenset met dobbelstenen
Vanaf
€ 4,66
  • Bedrukking in full colour
Memoryspel
Vanaf
€ 0,88
  • Bedrukking in full colour
Kaartspel met eigen speelzijde
Vanaf
€ 1,03
  • Bedrukking in full colour

Speelkaarten zorgen voor urenlange reclame voor jouw merk

Speelkaarten met opdruk zijn een graag geziene gast op familiefeesten, lange wachtmomenten of op vakantie. Ze zorgen vaak voor urenlang vermaak en zijn daarom de ideale manier om jouw merknaam, onderneming of logo subtiel onder de aandacht te brengen. Terwijl de spelers de kaarten continu in de hand houden zien de andere deelnemers in het spel jouw bedrijfsnaam op de kaarten staan. Ze komen mooi in beeld terwijl men een leuk spel aan het spelen is. De spelers zien jouw logo of bedrijfsnaam herhaaldelijk voorbijkomen, waardoor ze hem weer beter zullen onthouden. Zo genereert ieder spel dat met jouw speelkaarten gespeeld wordt weer meer naamsbekendheid. Speelkaarten met opdruk zijn daarom perfecte weggevers met bedrukking.

Welke opties bieden goedkope speelkaarten?

Wij bieden erg veel verschillende opties en mogelijkheden voor het bedrukken van goedkope speelkaarten. Er is keuze uit bedrukkingen in een kleur, twee kleuren of meer. Je kunt er zelfs voor kiezen om speelkaarten in kleine oplage te laten bedrukken . Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor speelkaarten in een klassiek kartonnen doosje, handig voor de ontvanger om ze in te bewaren. Ook bieden wij de optie voor speelkaarten in cellofaan of een uitgave in een cassette. Er is voor ieder wat wils! Je kunt ervoor kiezen om de goedkope speelkaarten te laten bedrukken in kleine oplage en ze weg te geven op een open dag, bij de aankoop van een promotieproduct of bij een feestelijke aangelegenheid. Ze doen het ook altijd goed als een extra verrassing in bijvoorbeeld het kerstpakket. Een ideale manier om iets extra’s te doen voor jouw zakenrelaties, binnen een klein budget.

Bestel goedkope speelkaarten en kies voor een voordelig en populair relatiegeschenk

Speelkaarten worden door de ontvanger altijd gewaardeerd door de positieve associaties die men er veelal bij heeft. Door je werknemers, klanten of zakenrelaties een set speelkaarten cadeau te doen is een positieve indruk zo gemaakt. Onze speelkaarten met logo zijn voordelig en ook in kleine oplage te bestellen. Misschien ben je op zoek naar gezellige sinterklaascadeautjes voor de jongste gezinsleden van uw personeel, of is het een leuke weggever tijdens een workshop. De speelkaarten met logo kun je bij ons altijd in een kleine oplage bestellen. Dat maakt het een ideaal relatiegeschenk met opdruk. Breng je onderneming op een zeer voordelige en leuke manier onder de aandacht!

Heb je nog vragen over de goedkope speelkaarten, zoals over de bedrukking of uitgave? Je kunt altijd bij ons terecht voor vrijblijvend advies. Neem dan contact met ons op!