Speelkaarten bedrukken

Geef bedrukte speelkaarten weg als promotieartikel. Maak jouw (bedrijfs)naam bekend onder een grote groep mensen met de bedrukte speelkaarten van Heijster Relatiegeschenken. Maak hieronder jouw keuze en bestel een bedrukt kaartspel direct online

(13 artikelen gevonden)

Pagina's

Bedrukte speelkaarten met logo

Een kaartspel is het ingrediënt voor een gezellig avondje met relaties. Verras uw relaties daarom met een leuke set bedrukte speelkaarten. Hier kunt u zelf uw persoonlijke noot aan geven. Bijvoorbeeld door de speelkaarten met logo te bedrukken. Maar u kunt de speelkaarten ook bedrukken met een leuke en originele tekst, die goed past bij de informele sfeer. U kunt de bedrukte speelkaarten en andere spellen op ieder moment weggeven, bijvoorbeeld tijdens een open dag, een evenement of bij een aankoop. Uw relaties zullen het originele geschenk zeker waarderen. De bedrukte speelkaarten zullen onmisbaar zijn bij een gezellig potje poker, klaverjassen of hartenjagen.

Urenlang speelplezier zorgt voor een groot bereik

Jong en oud, iedereen doet aan kaartspellen. Bovendien zorgt het voor urenlang speelplezier op een luie zondag of op gezellige evenementen. Bij ieder verjaardagsfeest, burendag etc. zullen de bedrukte kaartspellen tevoorschijn worden gehaald. De kaarten worden altijd in de hand gehouden, waardoor uw opdruk goed in beeld komt. Doordat de bedrukte speelkaarten steeds opnieuw in beeld komen wordt het herinneringspercentage van uw merk verhoogd en werkt u op een leuke manier aan uw naamsbekendheid.

Speelkaarten bedrukken kleine oplage?

De speelkaarten zijn er in allerlei varianten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een luxe set in een stijlvol etuitje, een opvallende set in een bijpassend doosje of een leuke promotionele set met transparante folie. Speelkaarten bedrukken goedkoop en snel kan eenvoudig online. Hier kunt u op uw gemak aangeven wat u wenst qua aantallen en bedrukking. Heeft u een specifieke vraag, bijvoorbeeld voor kleine aantallen of een speciale opdruk, neem dan contact met ons op. Wij zullen u voorzien van een persoonlijke advies en een vrijblijvende offerte op maat.