Picknick tassen bedrukken

Een picknicktas met uw logo en/of tekst? Dat kan! Kies uit ons assortiment een mooi model en laat hem naar wens bedrukken.

Sorteer op

10 producten

Picknick rugzak High Park
Vanaf
€ 58,92
  • Bedrukking in full colour
Picknick Rugzak
Vanaf
€ 33,65
  • Bedrukking in full colour
4-persoons picknickmand Willow
Vanaf
€ 65,87
Nieuw
Picknick/boodschappenmand Enjoy
Vanaf
€ 12,62
  • Bedrukking in full colour
Picknickmand Willow 2 personen
Vanaf
€ 51,94
Opvouwbare boodschappentas/mand
Vanaf
€ 10,55
  • Bedrukking in full colour
Rieten picknickmand
Vanaf
€ 18,15
Picknick Rugzak Luxe
Vanaf
€ 45,49
  • Bedrukking in full colour
Picknick Koeltas
Vanaf
€ 22,75
  • Bedrukking in full colour
Picknick rugtas 4 personen
Vanaf
€ 41,29
  • Bedrukking in full colour

Kies voor een praktisch picknick geschenk

Een picknick is een gezellige bezigheid voor jong en oud. Het is dan ook erg leuk wanneer u uw relaties verrast met een leuk picknickkleed, wegwerpbestek of zelfs met een picknickmand. De picknicktas is een praktisch geschenk dat zeker door uw relaties gebruikt zal worden. Of het nu gaat om een picknick in het park of een dagje uit in een pretpark, de picknicktas is onmisbaar. Vindt u de picknickmand te specifiek voor uw relaties? Bekijk dan ons assortiment tassen. Onbedrukt of bedrukt met uw logo, dit handige geschenk wordt zeker gewaardeerd!

Picknickmand voor twee of voor het hele gezin?

Van Heijster heeft nog een leuke verrassing voor uw relaties. Een aantal van onze picknicktassen zijn namelijk gevuld met een volledige serviesset. Zo hebben wij diverse picknicktassen met servies voor twee, maar we hebben picknickmanden gevuld met servies voor vier personen. Zo kunt u voor iedere relatie een picknickmand op maat bestellen. Erg leuk wanneer u deze laat personaliseren met uw eigen logo en/of een leuke tekst. Met de volledig gevulde picknickmand wordt het weer ouderwets genieten op een groot kleed en met lekker eten.

Uw picknickmand met logo binnen 8 werkdagen in huis

U hoeft gelukkig niet lang te wachten voordat u uw relaties kunt verrassen met dit complete bedrukte picknick geschenk. Binnen acht werkdagen heeft u uw eigen picknickmand al in huis en kunt u beginnen met uitdelen! Dankzij het online traject kunt u precies al uw wensen aangeven. U ontvangt ook altijd een drukproef ter goedkeuring, zodat u altijd precies kunt zien hoe uw bedrukte picknickmand eruit komt te zien.