Alle rugzakken bedrukken

Een rugzak hangt altijd mooi op ooghoogte en valt meteen in het oog. Hierdoor is het een origineel en zeer effectief promotiemiddel voor jouw merk. Val ook op en laat jouw rugzak met logo of tekst bedrukken. Bekijk hier onze ruime collectie.

(90 artikelen gevonden)

Pagina's

Met een bedrukte rugzak bereik je meer

Rugzakken zijn praktische artikelen die door velen gebruikt worden. Van scholieren tot studenten, iedereen kan wel een praktische tas, zoals een rugzak gebruiken. Door de rugzakken met logo te bedrukken kan je jezelf laten zien en je naamsbekendheid verhogen. De rugzakken komen namelijk bijna dagelijks in beeld, waardoor jouw opdruk dat dus ook doet. De kracht van marketing zit ‘m nou eenmaal in de kracht van herhaling.

Luxe of goedkope rugzakken bedrukken?

Het aanbod in rugzakken is zeer divers. Wij willen graag iedere doelgroep een passende rugzak aanbieden. Hierdoor varieert ons aanbod van goedkope promorugzakjes tot luxe anti-diefstal rugzakken. Wanneer je de goedkope rugzakken laat bedrukken, zijn deze uitermate geschikt om uit te delen aan de massa. Zo zijn deze rugzakken zeer geschikt om uit te delen op beurzen, open dagen of andere evenementen. Wanneer je kiest voor een luxe rugzak en je laat deze bedrukken met logo, is deze perfect om weg te geven als geschenk. Deel deze bijvoorbeeld uit als eindejaarsgeschenk voor partners. Zo blijf je jaar in, jaar uit onder de aandacht bij je doelgroep.

Zo kunnen wij jouw rugzakken laten bedrukken

Het bedrukken van rugzakken kan op verschillende manieren. Zo kun je kiezen uit verschillende posities, kleuren en nog veel meer. Kies bijvoorbeeld voor een opdruk in je eigen PMS kleuren. Hiermee komt jouw huisstijl volledig tot zijn recht! Met dit professionele geschenk kan jij jouw naamsbekendheid verhogen een positieve indruk achterlaten bij je doelgroep. Via de webshop kun jij heel eenvoudig al je bedrukkingswensen doorgeven. Ook is het mogelijk om op voorhand een digitale drukproef aan te vragen, zodat je precies kunt zien hoe jouw rugzak met logo eruit komt te zien.

Persoonlijk advies nodig? Wij zijn er voor je

Heb jij hulp nodig bij het kiezen van een rugzak of bij bijvoorbeeld het kiezen van de bedrukking? Dan kan je altijd contact met ons opnemen. Ons verkoopteam staat voor je klaar om je te helpen met het maken van de juiste keuze. Wij kunnen je tevens voorzien van een sample, offerte of digitale drukproef. Alles om je te helpen de juiste keuze te maken en je doelgroep op een positieve manier te verrassen.