Sleutelhangers bedrukken

Ontdek hier onze verschillende sleutelhangers, die u kunt laten bedrukken of graveren met uw logo en/of reclameboodschap.

(87 artikelen gevonden)

Pagina's

Sleutelhanger bedrukken als het ultieme promotiemateriaal

Een sleutelhanger met opdruk is samen met de bedrukte pen en aansteker al jarenlang een succesartikel op het gebied van promotie. De reden van het succes van de bedrukte sleutelhanger is simpel. De sleutelhanger relatiegeschenk is compact en kan aan iedere sleutelbos worden toegevoegd. Het geschenk kan makkelijk in ontvangst worden genomen en worden vaak direct door de ontvanger gebruikt. De reclame sleutelhanger pas bij iedere doelgroep en geeft lading aan iedere boodschap. U kunt de sleutelhanger laten bedrukken met uw logo, zodat uw huisstijl goed terug komt. Maar u kunt ook een sleutelhanger met tekst bedrukken, waardoor uw boodschap ook lang na ontvangst herinnerd zal worden.

Promotie sleutelhangers in alle soorten en stijlen

De keuze in bedrukte sleutelhangers is zeer groot. In ons assortiment vindt u voor iedere gelegenheid, branche en doelgroep een passend geschenk. De meeste sleutelhanger gadgets zijn voorzien van meerdere functies, zoals een flesopener, een winkelwagenmunt en een lampje. Ook deze sleutelhangers bedrukken wij graag voor u. Een selectie van onze sleutelhangers is zelfs in full colour te bedrukken, waardoor u eenvoudig een sleutelhanger met foto kunt bestellen. Of u nu een sleutelhanger met logo, foto of tekst wenst, wij kunnen het allemaal! Op zoek naar bedrukte sleutelhangers maar u heeft er niet zoveel nodig? Wi hebben ook sleutelhangers die in een kleine oplage te bestellen zijn. 

Luxe sleutelhanger graveren als relatiegeschenk

Wij kunnen ook de metalen sleutelhanger personaliseren. Hierdoor kunt u een sleutelhanger met naam bestellen voor iedere relatie en/of uw eigen medewerkers. Erg leuk om bijvoorbeeld weg te geven als verjaardagscadeau of simpelweg als bedankje. Wij kunnen de sleutelhanger graveren met tekst, maar wij kunnen ook een foto op sleutelhanger graveren. Zo kunt u op een stijlvolle en luxe manier uw eigen logo op de sleutelhanger tonen. Omdat de gepersonaliseerde sleutelhanger persoonlijke waarde heeft, zal deze langer bewaard worden dan de ‘standaard’ sleutelhanger met opdruk.

Sleutelhanger bedrukken in kleine oplage? Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.