Theeglazen bedrukken

Bekijk hier ons assortiment theeglazen en laat deze bedrukken met jouw logo en/of tekst. De theeglazen met opdruk zijn een leuk geschenk en een professionele toevoeging in jouw (bedrijfs-)kantine.

1 product

  • Mok Clara [70 ml]
    Vanaf
    3,31

Hierom houden wij van bedrukte theeglazen

Wanneer het aankomt op warme dranken is de wereld al snel verdeeld tussen koffie- en theedrinkers. Ieder heeft zijn eigen smaak en voorkeur, maar onze stiekeme voorkeur gaat uit naar thee. Thee is gemaakt van natuurlijke stoffen, zoals theebladeren, gedroogd fruit en kruiden. Een gezond warm drankje dat goed is voor mens en milieu. En thee drink je uiteraard uit een theeglas. Ook deze zijn er in verschillende soorten en stijlen. Voor ieder theetje is er een passende theeglas te vinden.

Bedrukte theeglazen voor de liefhebbers

Wist jij dat ruim 73% van de mensen dagelijks thee drinken? Wanneer jij jouw doelgroep dus een bedrukte theeglas cadeau geeft, betekent dit dat jouw theeglas met opdruk iedere dag in beeld komt. Dit komt jouw naamsbekendheid zeker te goede. Je kunt je bedrukte theeglas weggeven als geschenk, maar je kunt deze ook inzetten eigen servies in jouw (bedrijfs-)kantine. Hiermee trek jij je huisstijl volledig door en kom je professioneel voor de dag. Ook voor restaurants en cafés zijn de theeglazen met opdruk niet weg te denken. Dit geldt tevens ook voor andere bedrukte glazen, zoals wijn- en bierglazen. Al jouw servies is naar wens te bedrukken!

Theeglazen bedrukken? Het kan!

De theeglazen krijgen pas echt een persoonlijke noot wanneer je deze laat bedrukken met jouw eigen logo of tekst. De theeglazen hebben vaak een strak design, waardoor de opdruk van jouw logo of tekst extra goed opvalt. Dit is ideaal wanneer je het bedrukte theeglas in wilt zetten als relatiegeschenk. Bedrukken kan in één of meerder kleuren. Ook qua bedrukking kan je alle kanten op. Naast de bedrukking van een logo kan je ook kiezen voor een bedrukking van een leuke tekst of quote. De mogelijkheden zijn eindeloos en wanneer je eerst zou willen weten hoe jouw theeglas met opdruk eruit komt te zien kan je een digitale drukproef aanvragen.

Binnen enkele stappen bestel je jouw theeglas met opdruk

Via de webshop kun jij heel eenvoudig jouw relatiegeschenk theeglazen bestellen. Hier geef je naast je gewenste aantallen oom de bedrukkingswensen door. Nadat wij jouw volledige bestelling hebben ontvangen zullen ij een digitale drukproef aanvragen. Dit is een voorbeeld die je kunt nakijken voordat wij het drukproces starten. Om te beginnen met bedrukken hebben wij altijd eerst jouw akkoord op de drukproef nodig. Uiteraard kun je altijd contact opnemen met ons voor een persoonlijk advies op maat.