Shakebekers bedrukken

Verras de echte sportfanaten met een praktisch en origineel relatiegeschenk en geef ze een persoonlijke shakebeker met logo cadeau. Kies hier jouw shakebeker en laat deze bedrukken met jouw eigen logo of tekst.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Waarvoor wordt de shakebeker gebruikt

Voor sportfanaten is een shakebeker onmisbaar. Het is een vast onderdeel voor in de sporttas. De shakebeker wordt gebruikt om eiwitshakes in te maken. Voor fanatieke sporters is dit nodig voor spieropbouw. Tijdens het sporten, met name met zware gewichten, raakt de spiermasse beschadigd. Door proteine en eiwitten in te nemen na het sporten zullen deze spieren sneller herstellen. De meest eenvoudige manier om genoeg eiwitten in te nemen is door middel van shakes. Daarom zijn de shakebekers met logo, net zoals de bedrukte bidons, onmisbaar in de sportwereld.

Zo laat je de juiste protein shakers bedrukken

Er zijn verschillende shakebekers op de markt, maar allen hebben een aantal zaken gemeen. De shakebekers zijn allemaal voorzien van een maatverdeling en een shaker om ervoor te zorgen dat je altijd de juiste hoeveelheid proteine kunt innemen en vermengen. Je kunt de shakers bedrukken met jouw eigen logo, hierdoor komt jouw huisstijl volledig terug en zorg je voor een professionele uitstraling. Je kunt ook de shakercups laten bedrukken met een leuke tekst. Denk bijvoorbeeld aan een motiverende quote en stimuleer de sporters met deze inspirerende teksten. Van gepersonaliseerde shakebekers tot full colour opdruk. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Zet optimaal in met jouw eigen shakebekers met logo

Wanneer je shakebekers laat bedrukken, kun je deze op verschillende manieren inzetten. De gepersonaliseerde shakebekers worden voornamelijk ingezet op sportscholen. Bijvoorbeeld om nieuwe inschrijvers te trekken, maar ook om eigen protein poeders te promoten met een leuke marketingactie. Daarnaast komen de shakebekers met logo ook vaak terug op evenementen. Denk hierbij aan grote sportevenementen, zoals bokswedstrijden, of beurzen gericht op gezondheid en sport. Voor ieder gelegenheid is een passende shakebeker te vinden.  

Shakers bedrukken? Bestel direct online

Wanneer je jouw shakebeker met logo wilt inzetten voor jouw marketingacties, kun je deze heel eenvoudig via de website bestellen. Tijdens het bestelproces kun je al je wensen aangeven. Denk hierbij aan de aantallen, de opdruk en uiteraard de opdrukkleur. Nadat we al jouw wensen hebben ontvangen, ontvang je van ons een digitaal voorbeeld van hoe jouw gepersonaliseerde shakebeker eruit komt te zien. Wanneer je 100% tevreden bent met deze drukproef zullen wij het drukproces starten. Zo weet je zeker dat het eindresultaat aan jouw verwachtingen voldoet.