Koffiemokken bedrukken

De dag start goed met een kop koffie; De koffiemokken zijn te bedrukken in je eigen huisstijl en logo. Heb je advies nodig over de mogelijkheden van koffiekopjes bedrukken? Onze medewerkers staan graag voor je klaar. Je kan ons bellen via 0478 557 300 of mail ons via verkoop@vanheijster.nl. 

Sorteer op

22 producten

Mok Florence [250 ml]
Vanaf
€ 1,90
(1)
Topper
  • Inhoud van 250 ml
Mok Torino
Vanaf
€ 3,22
Mok Amsterdam
Vanaf
€ 2,77
Mok Nice Business
Vanaf
€ 2,89
Automaten Mok Geneve
Vanaf
€ 2,67
Emaille mok [350 ml]
Vanaf
€ 2,86
  • Gravering van logo of tekst mogelijk
Mok Oslo
Vanaf
€ 2,74
Mok Nice Colour
Vanaf
€ 3,03
Mok Two Tone
Vanaf
€ 3,10
(3)
Topper
  • Klassieke mok
Mok Swan
Vanaf
€ 4,28
Kunststof mok Standard [300 ml]
Vanaf
€ 2,10
Mokkenset Coffee Break [200 ml]
Vanaf
€ 8,93
  • Gravering van logo of tekst mogelijk
Mok Latte Magic Matt
Vanaf
€ 6,32
  • Bedrukking in full colour
Mok Fresh
Vanaf
€ 2,79
Mok Americano
Vanaf
€ 3,93
Mok Edge
Vanaf
€ 4,25
Mok Siena [170 ml]
Vanaf
€ 1,40
(2)
  • Met een inhoud van 170 ml
Mok Oslo subli klein [150ml]
Vanaf
€ 2,02
  • Bedrukking in full colour
Mok Nice
Vanaf
€ 2,84
Subli mok Marseille
Vanaf
€ 2,33
  • Bedrukking in full colour
Mok Cyprus
Vanaf
€ 2,86
(2)
Mok Oslo Color
Vanaf
€ 2,89

Kopjes bedrukken

Bedrukte kopjes zijn in alle maten en kleuren te bestellen. De een drinkt immers een espresso en de ander graag een cappuccino, voor elk kopje koffie hebben wij een aanbod. De kopjes worden bedrukt met jouw eigen logo en/of tekst. Kopjes worden overal gebruikt en hebben daarom goede zichtbaarheid. Denk aan bedrijfskantine, hotels, restaurant en cafés. Kopjes worden vaak in het wit geleverd waardoor de opdruk met jouw eigen huisstijl beter tot zijn recht komt. Kopjes bedrukken is bij ons vanaf 12 stuks al mogelijk. Ideaal voor ZZP'ers of kleine ondernemers. Heb je advies nodig over de mogelijkheden van kopjes bedrukken? Onze medewerkers staan graag voor je klaar. Je kan ons bellen via 0478 557 300 of mail ons via verkoop@vanheijster.nl. Onze verkopers zijn gespecialiseerd in het bedrukken van kopjes. 

Kopjes met logo

Op zoek naar een relatiegeschenk? Laat dan kopjes met logo bedrukken. Herkenbaar, praktisch en altijd zichtbaar. Kopjes met logo zijn van hoge kwaliteit. Kopjes met logo kunnen ook op naam worden gepersonaliseerd. Zo maak je een kopje met logo nog unieker. Daarnaast bieden wij verschillende drukopties aan; zo kan je kopjes met logo graveren, of in full colour laten drukken. Wij denken graag met je mee. Bel of mail naar ons. 

Koffiekopjes bedrukken

Een nieuw kantoor of een nieuwe huisstijl? Dan betekent dit ook dat je een nieuw bedrukte koffiekopjes moet bestellen. De koffiekopjes worden bedrukt met jouw (nieuwe) logo en/of tekst, geheel in huisstijl. We hebben een ruim aanbod met diverse bedrukte koffiekopjes, kop en schotels en mokken. De inhoudsmaten zijn verschillend, dus voor ieder wat wilt. Bedrukte koffiekopjes kan je eenvoudig online bestellen. Wil je liever eerst een offerte ontvangen met jouw gewenste aantal, bedrukking en kleur? Ook dat is mogelijk. Wij bedrukken koffiekopjes al vanaf 24 stuks.