Kartonnen bekers bedrukken

Heb je binnenkort een evenement of beurs? Laat dan kartonnen bekers bedrukken met jouw logo. Hiermee kan jij jouw relaties van een heerlijk drankje voorzien op een zeer duurzame manier.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een duurzame oplossing met kartonnen bekers

Het single-use plastic en daarmee ook de wegwerpbekertjes worden langzaamaan de wereld uitgebannen. En dat is mooi, omdat dit single-use plastic al lang zorgt voor vervuiling op onze aarde. Een mooi en duurzaam alternatief voor de plastic bekertjes is de kartonnen beker. Deze is gemaakt van duurzame materialen en soms zelfs gerecycled materiaal. Waardoor de impact op het milieu bij deze bekers vele malen kleiner is. Hierdoor is het een bewuste keuze, waar je als ondernemer 100% achter kunt staan.

Val tijdens ieder evenement op met jouw eigen kartonnen bekers met logo

Wegwerp bekers worden veelal gebruikt op evenementen. Denk hierbij aan borrels, feesten en festivals. Ook wanneer er koffie of thee wordt geschonken op een beursstand, wordt dit vaak geschonken in een kartonnen beker met logo in plaats van een bedrukte mok. Wanneer je dus kartonnen bekers laat bedrukken met jouw eigen naam of logo is dit een uitermate geschikt promotieartikel voor jouw merk. Hiermee kan jij jouw naam op de kaart zetten en laat je direct aan jouw relaties zien wat jouw MVO beleid is bij de keuze van dit duurzame koffiebekertje.

Laat jouw kartonnen bekertjes bedrukken met logo of tekst

Zoals eerder aangegeven kun je de kartonnen koffiebekers bedrukken met logo of tekst. Maar de bedrukkingsopties gaan nog veel verder. Omdat er gebruik wordt gemaakt van een full colour opdruk is het naast een bedrukking van een logo ook mogelijk om de kartonnen bekers te laten bedrukken met een persoonlijke afbeelding. Hiermee komt de bedrukte koffiebeker extra goed tot zijn recht en sluit deze perfect aan bij jouw huisstijl. Door de papieren bekers te bedrukken kom jij extra professioneel voor de dag!

Kartonnen bekers bedrukken? Bestel deze online

Via de website kun jij heel eenvoudig de verschillende papieren bekers bekijken en vergelijken. Zo kan je altijd de juiste keuze maken voor jouw organisatie. Nadat je de keuze hebt gemaakt kun je hier ook binnen enkele stappen al je bedrukkingswensen aangeven. Denk hierbij niet alleen aan de opdruk zelf, maar ook aan de bedrukkingskleur etc. Wanneer we al je wensen hebben ontvangen zullen wij een digitale drukproef opmaken. Dit dient als voorbeeld om te laten zien hoe het eruit komt te zien als je kartonnen bekertjes bedrukt worden. Om ervoor te zorgen dat het eindresultaat precies aan jouw wensen voldoet, beginnen wij pas met bedrukken als je 100% tevreden bent met de drukproef. Dat een service die wij je graag bieden!