Mokken bedrukken kleine oplage

Wilt u mokken afnemen in kleine aantallen? Laat mokken bedrukken in een kleine oplage. Staffels van 25 stuks of lager.

Sorteer op

9 producten

Mok Tomek Magic Matt
Vanaf
€ 6,57
  • Bedrukking in full colour
Mokkenset Coffee Break [200 ml]
Vanaf
€ 8,93
  • Gravering van logo of tekst mogelijk
Mok Speedy
Vanaf
€ 7,09
Mok Swan
Vanaf
€ 4,28
Fotomok [325 ml]
Vanaf
€ 1,95
(9)
Kleine oplage
  • Met een inhoud van 325 ml
Mok Edge
Vanaf
€ 4,25
Mok Tomek Magic
Vanaf
€ 5,82
  • Bedrukking in full colour
Mok Latte Magic Matt
Vanaf
€ 6,32
  • Bedrukking in full colour
Mok Grand
Vanaf
€ 4,37

Mok bedrukken met tekst en/of logo in kleine oplage

Veel mensen kunnen ’s ochtends niet zonder een kop koffie. Een bedrukte mok is een relatiegeschenk dat dagelijks en vaak zelfs meerdere keren per dag gebruikt zal worden: ’s ochtends, bij de lunch en na het avondeten. Dat maakt een mok met bedrukking een populair relatiegeschenk waarmee u zeker onder de aandacht zal blijven. Bovendien zijn de mogelijkheden voor het bedrukken van uw mok eindeloos: zo kunt u de mok laten bedrukken met uw bedrijfsnaam en/of logo om u naamsbekendheid te verhogen, maar u kunt de mok ook bedrukken met een eigen tekst om zo uw boodschap op een speelse en leuke wijze over te brengen. 

Mok met opdruk voor op kantoor

Maar ook voor op kantoor zijn bedrukte mokken een goede aanvulling. Heeft u een nieuwe look op kantoor? Laat de koffiemokken geheel in de nieuwe huisstijl bedrukken en creëer samenhang in de inrichting. Ook leuk: u kunt de mok laten personaliseren door de namen van uw collega’s te laten drukken, zodat iedereen altijd zijn eigen mok heeft. Combineer de mokken ook met bedrukte (thee)glazen, bedrukbare kop en schotels, en borden met opdruk.

Heeft u een klein bedrijf? Goed nieuws: wij bedrukken ook mokken in kleine aantallen.

Gepersonaliseerde mok met foto

U kunt de mok natuurlijk ook laten personaliseren; daar leent de mok zich uitstekend voor. U kunt de mok bijvoorbeeld laten bedrukken met een originele foto, maar u kunt ook gaan voor foto én tekst, zoals uw bedrijfsnaam of logo. Uw relaties zullen zich zo gelijk verbonden voelen met uw bedrijf. 

Bestel uw mok met bedrukking in kleine oplage online

Bij Van Heijster kunt u kiezen uit een ruim assortiment bedrukbare mokken. Heeft u al een keuze kunnen maken? Dan kunt u de mok eenvoudig en snel online bestellen; óók als u de mok wilt laten bedrukken in een kleine oplage (staffels van 25 stuks of lager). Bij de bestelling kunt u exact aangeven wat uw wensen zijn. Ook heeft u de mogelijkheid om een gratis en vrijblijvende drukproef aan te vragen. Zo weet u precies hoe de bedrukte mok eruit komt te zien en wat u kunt verwachten. U komt dus niet achteraf voor verrassingen te staan.

Heeft u door het brede assortiment niet meer goed zicht over wat u graag wilt? Neem dan gerust contact met ons op voor persoonlijk advies en een offerte op maat. Dat kan door te bellen of door gebruik te maken van onze live chat. Wij helpen u graag de juiste mok met bedrukking te vinden.