Charles Dickens pennen bedrukken

In ons assortiment pennen met opdruk vind je een ruim aanbod aan Charles Dickens pennen, die je hieronder kunt bekijken. Nu zal je misschien denken: “Charles Dickens; die naam ken ik toch ergens van?”, en dat kan zeker kloppen. De pennen zijn namelijk geïnspireerd op de beroemde schrijver Charles Dickens, de auteur van zeer bekende werken als Oliver Twist en Great Expectations. De Charles Dickens pennen zijn dan ook echte meesterwerken, gemaakt voor echte schrijvers en gewaardeerde relaties.

Sorteer op

9 producten

Charles Dickens pen etui voor 2 pennen
Vanaf
€ 4,94
Charles Dickens balpen Rochester
Vanaf
€ 7,79
  • Gravering van logo of tekst mogelijk
Charles Dickens balpen Oliver
Vanaf
€ 9,99
(1)
  • Gravering van logo of tekst mogelijk
Charles Dickens balpen Barrow
Vanaf
€ 8,46
  • Gravering van logo of tekst mogelijk
Charles Dickens balpen Dome
Vanaf
€ 6,95
  • Gravering van logo of tekst mogelijk
Charles Dickens balpen Landport
Vanaf
€ 9,23
  • Gravering van logo of tekst mogelijk
Charles Dickens schrijfset Victorian [2-delig]
Vanaf
€ 17,41
Nieuw
  • Gravering van logo of tekst mogelijk
Charles Dickens balpen Kent
Vanaf
€ 12,15
  • Gravering van logo of tekst mogelijk
Charles Dickens schrijfset Copperfield [2-delig]
Vanaf
€ 12,16
  • Bedrukking in full colour of gravering

Charles Dickens pennen met logo

Wie kiest voor Charles Dickens pennen met logo als relatiegeschenk, kiest voor luxe. De stijlvolle pennen van Charles Dickens hebben een strakke uitstraling en zijn beschikbaar in koele kleuren als zwart en grijs en zilverkleurige accenten. Dit is niet de pen die je handenvol weggeeft als promotiemateriaal. De Charles Dickens pennen zijn unieke relatiegeschenken die de waardering voor jouw relaties uitstralen. Dit gevoel wordt nog eens versterkt door de luxe geschenkcassettes waarin de meeste Charles Dickens pennen komen. En om het nog specialer te maken kun je de Charles Dickens pennen laten bedrukken met je bedrijfslogo of een persoonlijke tekst. Wil je je als bedrijf dus onderscheiden en een bijzonder relatiegeschenk aanbieden? Kies dan voor de pracht en kracht van onze bedrukte Charles Dickens pennen met logo. Ook pennen met logo bedrukken in kleine oplage is mogelijk!

Kiezen voor Charles Dickens pennen met logo

Of Charles Dickens pennen met logo geschikt zijn als jouw relatiegeschenk, hangt van een aantal zaken af. De hoge kwaliteit en het moderne design van de pennen, zorgt ervoor dat de stuksprijs hoger ligt dan bijvoorbeeld de prijs van Waterman pennen met logo. Bedrukte Charles Dickens pennen zijn dus minder goed geschikt als promotiemateriaal dat je eenvoudig weggeeft, en beter geschikt als echt cadeau voor relaties waar je om geeft. Daarnaast is het belangrijk om te bepalen wat je als bedrijf wilt uitstralen met het geschenk dat je geeft. Wil je bijvoorbeeld jeugdigheid uitstralen? Dan kan het zijn dat de kleurrijke pennen van Toppoint met opdruk beter bij jouw bedrijf passen. Maar ga je als bedrijf juist meer voor een zakelijke, moderne uitstraling met luxueuze ondertonen? Dan zijn de Charles Dickens pennen met logo zeker de juiste keuze!

Het bestellen van Charles Dickens pennen met logo

Het bestellen van jouw gepersonaliseerde Charles Dickens pennen met bedrijfslogo doe je eenvoudig online. Op de productpagina van het door jou gekozen product kun je precies aangeven wat je wilt en hoeveel je er daarvan wilt. Uiteraard is het geen probleem als je nog niet zeker bent van je keuze, je kunt namelijk altijd even contact met ons opnemen voor advies op maat. We helpen je heel graag met het vinden van het juiste relatiegeschenk met logo!