Papermate pennen bedrukken

Op zoek naar pennen met logo? Papermate pennen worden gemaakt uit de liefde voor het schrijven. De Papermate pennen zijn van hoge kwaliteit en hebben een goede prijs, wat ze bij uitstek geschikt maakt als relatiegeschenk met logo. De Papermate pennen met bedrukking van Van Heijster zijn praktische geschenken die in het dagelijkse bedrijfsleven vaak worden gebruikt en daarmee van hand tot hand gaan. Je bent er met de bedrukte Papermate pennen dus van verzekerd dat de naam van jouw bedrijf gezien wordt en blijft hangen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Papermate pennen schrijven historie

Papermate pennen brengen een unieke historie met zich mee. Het was namelijk het merk Papermate dat in 1949 met de revolutionaire uitvinding van sneldrogende inkt kwam. Deze inkt werd gebruikt in de eerste Papermate pen, en zo werd geschiedenis geschreven en het gehele schrijfproces een stuk efficiënter gemaakt. Dat is dus een uitvinding waar wij allemaal tot op de dag van vandaag nog veel plezier van hebben.

Ook nu nog zijn de Papermate pennen revolutionair met hun gewaagde kleuren, unieke uitstraling en sneldrogende (gel) inkt. In ons grote assortiment schrijfwaren vind je dan ook een ruim aanbod aan Papermate pennen. Al onze Papermate pennen, maar ook andere pennen zoals Toppoint pennen met logo en BIC pennen met opdruk, kunnen daarnaast bedrukt worden met logo of andere opdruk om deze zo te personaliseren.

Duurzame Papermate pennen met logo

Duurzame relatiegeschenken met logo worden steeds meer en meer gewaardeerd. En dat komt goed uit, want veel van de Papermate pennen worden namelijk duurzaam geproduceerd en zijn van gerecycled of recyclebaar materiaal. Door de duurzame Papermate pennen vervolgens te graveren met een logo of persoonlijke bedrukking, maak je het relatiegeschenk of promotiemateriaal persoonlijk. Zo weet je zeker dat je met dit cadeau scoort bij je relaties.

Papermate pennen met logo voor je relaties

We hebben een breed assortiment aan Papermate pennen die je kunt laten bedrukken met logo of opdruk. De Papermate pennen met logo in ons assortiment komen in verschillende vormen, soorten en kleuren en er is dus altijd een Papermate pen die past bij jouw wensen.

Papermate pennen met logo snel en eenvoudig besteld

Ons online bestelsysteem maakt het simpel om jouw favoriete pennen met logo of opdruk te bestellen. Op de pagina van jouw gekozen product kun je aangeven wat je op de pen wilt laten drukken, hoe je dit wilt laten bedrukken en hoeveel je van dit product wilt bestellen. Ben je toch nog niet helemaal zeker van je zaak? Je kunt altijd een sample aanvragen van het door jou gewenste product. Neem daarvoor contact met ons op. Wij staan voor je klaar met deskundig advies.