Pennen met logo 10 stuks

Ben je  op zoek naar een originele relatiegeschenk pen en heb je er slechts een paar nodig? Dan is 10 stuks pennen met logo bedrukken de ideale oplossing. Bekijk het assortiment pennen en laat er 10 stuks met jouw logo bedrukken.

Sorteer op

10 producten

Luxe schrijfset Creative [4-delig]
Vanaf
€ 7,36
(1)
  • Gravering van logo of tekst mogelijk
Charles Dickens balpen Rochester
Vanaf
€ 7,79
  • Gravering van logo of tekst mogelijk
Charles Dickens balpen Dome
Vanaf
€ 6,95
  • Gravering van logo of tekst mogelijk
Dubbelwandige waterfles full colour [500 ml]
Vanaf
€ 11,01
(1)
Kleine oplage
  • Bedrukking in full colour
Charles Dickens balpen Landport
Vanaf
€ 9,23
  • Gravering van logo of tekst mogelijk
Schrijfset President [2-delig]
Vanaf
€ 7,05
  • Bedrukking in full colour of gravering
Waterman balpen Graduate Chrome
Vanaf
€ 12,72
Topper
  • Gravering van logo of tekst mogelijk
Houten balpen California
Vanaf
€ 7,15
  • Gravering van logo of tekst mogelijk
Parker Jotter Core
Vanaf
€ 11,70
  • Iconisch voorbeeld voor luxe balpennen
Waterman rollerball Graduate Chrome
Vanaf
€ 9,60
(1)
  • Gravering van logo of tekst mogelijk

Exclusieve pennen met logo 10 stuks

Wanneer je 10 stuks pennen met logo bedrukt doe je dit voor een selectief groepje relaties. Je kunt 10 stuks pennen met bedrijfslogo weggeven aan belangrijke zakenrelaties of om een zeer specifieke marketing actie te ondersteunen. Gaat het bijvoorbeeld om een prijsvraag waarbij de winnaars kans maken op een mooie pen? Dan wil je er niet te veel inslaan en laat je pennen met bedrijfslogo bedrukken per 10 stuks en kies je voor pennen bedrukken in kleine oplage. Vind je de juiste reclamepen met logo niet? Je kunt ook andere schrijfwaren bedrukken met een persoonlijke boodschap.

Bestel 10 stuks pennen met logo als origineel relatiegeschenk

Er zijn allerlei weggeefmomenten voor 10 stuks pennen bedrukt met logo. Binnen jouw bedrijf kun je pennen met logo per 10 stuks weggeven aan medewerkers van specifieke departementen. Laat bijvoorbeeld 10 stuks pennen met logo bedrukken voor het marketingteam en bestel 10 stuks pennen met logo voor de webdesigners. Op deze manier heb je  met 10 stuks pennen met logo originele bedrukte relatiegeschenken in handen in plaats van iedereen dezelfde pen te geven. Uiteraard zijn er buiten het bedrijf veel gelegenheden waar pennen met logo per 10 stuks interessant zijn.

Varieer in opdruk met 10 stuks pennen met logo

Een andere reden om pennen met logo in kleine oplage van 10 stuks te bestellen, is omdat je de opdruk gebruikt om onderscheid te maken tussen doel en/of doelgroep. Hierbij kun je denken aan een aparte boodschap voor iedere subdoelgroep. Dan bedruk je pennen met logo per 10 stuks om relaties of prospecten op een extra persoonlijke manier aan te spreken en de kans te vergroten dat het doel bereikt wordt. Pennen met bedrijfslogo per 10 stuks kunnen op die manier voor meer conversies zorgen of, als het om zakelijke contacten gaat, slim relatieonderhoud. Naast opdrukmogelijkheden zijn er ook verschillen in het soort pennengeschenk dat je bedrukt. Zo kun je pennen met logo bedrukken maar ook kleine oplage pennensets bedrukken met logo.

Online pennen met logo 10 stuks bestellen

Via het gebruiksvriendelijke systeem heb je snel 10 stuks pennen met logo besteld. Tijdens de bestelprocedure geef je aan welke 10 stuks pennen met logo bedrukt moeten worden, in welke kleuren en eventueel welke andere boodschap je toe wilt voegen. Na afronding ontvang je een digitale drukproef zodat je kunt controleren of de 10 stuks pennen met logo eruitzien zoals jij wilt. Ben je tevreden met het resultaat? Dan bedrukken wij de 10 stuks pennen met logo en ontvang je deze zo spoedig mogelijk. 

Heb je vragen over de mogelijkheden of ontvang je graag advies? Neem contact op met ons team.