Vulpotloden bedrukken

Is het een pen? Is het een potlood? Het is een vulpotlood! Ons assortiment te bedrukken vulpotloden varieert van vrolijke gekleurd tot echt luxe relatiegeschenken.

Sorteer op

6 producten

Rotring vulpotlood Tikky
Vanaf
€ 3,18
Schrijfset Forest [2-delig]
Vanaf
€ 3,09
Duurzaam
  • Gravering van logo of tekst mogelijk
Schrijfset California [2-delig]
Vanaf
€ 11,95
BIC® vulpotlood Ecolutions Matic
Vanaf
€ 0,43
  • Made in europe
BIC® Media Clic vulpotlood
Vanaf
€ 0,42
  • Made in europe
Parker vulpotlood Jotter Steel
Vanaf
€ 8,79
  • Klassiek en roestvrijstaal model

Bedrukte vulpotloden voor professionals

Vulpotloden zijn zeer praktische geschenken waar u veel relaties blij mee kunt maken. Het vulpotlood heeft, in tegenstelling tot een normaal potlood, een zeer fijne schrijfpunt en is daardoor uitermate geschikt om technische en gedetailleerde tekeningen te maken. Daarnaast zijn de vulpotloden navulbaar, waardoor deze extra lang mee gaan. Om deze redenen is het vulpotlood erg geschikt als exclusief relatiegeschenk voor zakenrelaties, studenten en professionals. Met het bedrukte vulpotlood bereikt u meer!

Vulpotloden bedrukken met uw logo

In ons assortiment vindt u diverse vulpotloden, onder andere ook van topmerken zoals Bic, Paper Mate, Cross, Balmain en Parker. Veel vulpotloden worden geleverd in een geschenkcassette, wat het een meer dan doorsnee relatiegeschenk maakt. Met uw logo als opdruk ademt het geschenk stijl en klasse: een goede keuze wanneer u indruk wil maken op uw zakelijke relaties. Ook als afscheidscadeau, bijvoorbeeld voor geslaagde scholieren en studenten, is het vulpotlood een uitstekende keuze.

Vulpotlood met opdruk bestellen?

Welke vulpotlood u ook kiest, alle vulpotloden zijn eenvoudig online te bestellen. Hier kunt u op uw eigen gemak precies aangeven hoe u het relatiegeschenk wilt bedrukken. Omdat wij zeker willen zijn dat het vulpotlood aan uw wensen voldoet, ontvangt u van ons standaard een digitale drukproef ter goedkeuring. Pas na uw goedkeuring zullen wij de vulpotloden bedrukken met de door u aangegeven opdruk. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Bent u er nog niet helemaal uit of heeft u nog vragen? Voor een persoonlijk advies op maat kunt u altijd contact met ons opnemen.