Pennen met logo 50 stuks

Bedrukbare pennen zijn in allerlei oplagen beschikbaar. Op deze pagina vind je het aanbod aan pennen met logo die je per 50 stuks kunt bestellen. Op deze manier kun je 50 stuks pennen met logo weggeven op een bepaald evenement of aan een bepaalde doelgroep.

Sorteer op

14 producten

Rotring vulpotlood Tikky
Vanaf
€ 3,18
Balpen Hart Spotlight
Vanaf
€ 0,75
  • Incl. 3 knoopcell batterijen.
Balpen Stuart
Vanaf
€ 1,25
  • Bedrukking in full colour of gravering
Balpen LUXE
Vanaf
€ 2,86
Magnetische penhouder met pen
Vanaf
€ 1,93
  • Bedrukking in full colour of gravering
Balpen Noir LUXE
Vanaf
€ 2,99
Balpen City LUXE
Vanaf
€ 4,46
Rotring balpen Tikky
Vanaf
€ 3,18
(1)
Schrijfset Aperto
Vanaf
€ 1,81
(1)
  • Gravering van logo of tekst mogelijk
Pennenset Andante LUXE
Vanaf
€ 7,42
Stylus balpen LUXE
Vanaf
€ 3,08
  • Bedrukking in full colour
Leren Balpen LUXE
Vanaf
€ 7,55
Balpen Tori Recycled Karton
Vanaf
€ 0,15
  • Bedrukking in full colour
Schrijfset Colorado [2-delig]
Vanaf
€ 1,86
  • Bedrukking in full colour of gravering

Laat pennen met logo bedrukken en ontvang 50 stuks

Wanneer er zoveel bedrukbare pennen te bestellen zijn maar de meeste enkel in enorme hoeveelheden beschikbaar zijn terwijl je er niet zoveel nodig hebt, kun je een kleine oplage pennen bedrukken. Wij zetten voor je op een rijtje welke pennen met logo per 50 stuks te bestellen zijn. Bekijk tussen de bedrukte schrijfwaren welke pen het beste aansluit bij jouw doelgroep en doel. Afhankelijk van het soort reclamepen met logo dat je uitkiest, kun je de 50 stuks pennen met bedrijfslogo én extra boodschap laten bedrukken.

50 stuks pennen met logo voor jouw meest prominente relaties

Een pen met logo is een van de meest praktische bedrukte relatiegeschenken die er bestaat. Een pen met bedrukking gaat gemiddeld door 7 handen. Wanneer je 50 stuks pennen met bedrijfslogo bestelt, komen er dus maar liefst 350 mensen direct in aanraking met jouw brand! Dan zijn er ook nog prospecten die de relatiegeschenk pen zien. Uiteindelijk leveren pennen met logo bedrukt per 50 stuks jouw bedrijf dus ontzettend veel exposure op. Je kunt 50 stuks pennen met logo weggeven aan zakenrelaties, medewerkers, leads of aan trouwe klanten.

Wanneer geef je 50 stuks pennen met bedrijfslogo weg?

Slimme marketing betekent dat de timing optimaal is. Laat je pennen met bedrijfslogo in oplage van 50 stuks bestellen omdat je jouw naamsbekendheid wilt vergroten? Kies een evenement of een moment waarop de gewenste doelgroep aanwezig is. Wil je zakenrelaties onderhouden met behulp van relatiegeschenkpennen met opdruk? Dan kunt je pennen met logo bedrukken per 50 stuks en deze op aparte momenten aan de juiste zakenrelatie geven. Als je belangrijke relaties écht een blijk van waardering wilt geven, kun je een stapje verder gaan en luxe pennen graveren of prachtige pennensets bedrukken. Voor een feestelijke aangelegenheid is er ook een verrassende selectie aan thematische pennen met opdruk.

Bestel 50 pennen met logo online

Wij hebben het bestelsysteem zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt zodat je zo eenvoudig mogelijk jouw 50 stuks pennen met logo kunt bestellen. Wanneer je de gewenste pen selecteert, kun je al jouw opdrukwensen zoals kleur en soort opdruk doorgeven. Daarna ontvang je een digitale drukproef waaraan je kunt zien hoe de pennen eruit komen te zien. Ben je akkoord? Dan gaan wij 50 stuks prachtige pennen met logo voor je bedrukken en ontvang je deze zo snel mogelijk in de bus. 

Heb je vragen over de mogelijkheden om pennen met logo te bedrukken per 50 stuks? Neem contact met ons op.