Spellen en speelgoed bedrukken

Kinderspelletjes en spellen bedrukt met uw logo. Maak jong en oud blij met bedrukte kinderspellen. U kunt de kinderspelletjes tijdens verschillende gelegenheden inzetten. Denk bijvoorbeeld aan een leuk presentje op school bij het behalen van goede rapportcijfers. De spelletjes zijn ook leuk als vakantiegeschenk. Hiermee zullen de kinderen uren zoet zijn. Ook ballonnen zijn een leuke weggevers en deze maken kinderen  altijd weer blij. Al eens gedacht aan het laten bedrukken van ballonnen? Het is ook mogelijk om spellen voor kinderen bij ons te laten bedrukken  Met uw bedrukte spellen maakt u dus niet alleen kinderen, maar ook hun ouders blij. Uw imago wordt hierdoor positief beïnvloed. Een succes waar u jarenlang van geniet.

(136 artikelen gevonden)

Pagina's

De leukste knuffels en spelletjes voor kinderen

In het assortiment spellen vindt u vele spelletjes voor jong en oud. Wij bieden u talloze speelkaarten in diverse stijlen. Voor de sportievelingen hebben wij een uitgebreid assortiment strandballen en golfballen, welke ook te bedrukken zijn met uw eigen logo en/of tekst. Organiseert u een evenement voor kinderen? Denk dan eens aan bedrukte petjes. Bij ons vindt u altijd een geschenk dat precies bij u past. Neem een kijkje in het assortiment diverse spellen voor meer dan 100 verschillende (kinder-) spelletjes en knuffels. Hier maakt u ieder kind blij mee. U kunt de kinderspelletjes goed combineren met de bedrukte ballonnen

Bestel online kinderspelletjes en profiteer

Diverse kinderspelletjes zijn voorzien van de HSL label. Dit houd in dat deze artikelen met Hele Snelle Levering te bestellen zijn. U heeft de bedrukte artikelen binnen 6 werkdagen in huis. De kinderspelletjes zijn direct online te bestellen. Tijdens het bestellen kunt u precies aangeven wat uw wensen zijn, zoals kleuren, aantallen en uiteraard de opdruk. Voor een persoonlijk advies op maat kunt contact opnemen met één van onze medewerkers. Zij kunnen u tevens een offerte en/of sample van het gewenste artikel opsturen.