Bureauartikelen bedrukken

Laat bureauartikelen bedrukken en verras collega’s en relaties met een zakelijk cadeau. Bekijk nu ons ruime assortiment. 

(235 artikelen gevonden)

Pagina's

Bedrukte kantoorartikelen: een zakelijk geschenk voor iedere relatie

Kantoorartikelen met opdruk zijn leuke en vooral praktische geschenken om weg te geven aan uw relaties. Uw relaties zijn vaak dagelijks op kantoor. Verblijd uw relaties daarom met een geschenk dat zij op kantoor kunnen gebruiken. Laat de zakelijke geschenken bedrukken of graveren met uw bedrijfsnaam of logo en eventueel een leuke tekst voor een persoonlijke touch. Zo zal uw naam ook dagelijks in beeld komen, waardoor bureauartikelen met bedrukking het ideale relatiegeschenk zijn. Uw naamsbekendheid wordt hierdoor zeker vergroot. 
 
U kunt ook voor in uw eigen kantoorartikelen met logo laten bedrukken. Hierdoor komt uw huisstijl overal terug en voelt uw personeel zich meer verbonden met het bedrijf. Kortom, de mogelijkheden voor bedrukte kantoorartikelen zijn eindeloos.
 

Kies uit meer dan 100 zakelijke relatiegeschenken

Er zijn veel verschillende artikelen die op het kantoor gebruikt worden. U kunt hierbij denken aan onmisbare artikelen, zoals pennen met opdruk en bedrukte notitieblokken, tot handige hulpmiddelen zoals bedrukbare calculators en linialen met bedrukking. Wij bieden u een diversiteit aan zakelijke geschenken. Zo kunt u naast alle praktische weggevers ook kiezen voor luxe kantoorbenodigdheden, zoals bedrukte documentenmappen  en schrijfmappen. Of wat dacht u van bedrukte mokken zodat u dagelijks zichtbaar bent. Voor iedere relatie en elke gelegenheid vindt u een passend geschenk. Zo zijn bedrukte pennen en notitieblokken met opdruk ideaal om uw huisstijl terug te laten komen, maar zijn het ook ideale geschenken om weg te geven aan cursisten. Met bedrukbare kantoorartikelen kunt u alle kanten op!
 

Kantoorartikelen bedrukken? Vraag nu uw gratis drukproef aan

De mogelijkheden voor het bedrukken van zakelijke relatiegeschenken zijn eindeloos. Of u nu zakelijke geschenken met uw naam, logo of tekst wilt laten bedrukken, al uw relatiegeschenken kunt u eenvoudig online bestellen. Weet u nog niet precies hoe u uw kantoorartikelen wil laten bedrukken? Bij Van Heijster kunt u helemaal gratis een digitale drukproef vooraf aanvragen. Op deze manier kunt u precies zien hoe het relatiegeschenk eruit komt te zien wanneer uw logo en/of tekst erop gedrukt wordt. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.
Bent u er nog niet helemaal uit? Of heeft u vragen of advies nodig over bedrukte kantoorartikelen of een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers voorzien u graag van advies op maat!