Kantoorartikelen bedrukken

Gepersonaliseerde kantoorartikelen zijn leuk voor intern gebruik maar ook ideaal als zakelijk relatiegeschenk. Laat kantoorartikelen bedrukken met uw logo, een relevante tekst of een knallende afbeelding en zorg voor meer naamsbekendheid.

SchrijfblokkenSchrijfmappenTijd

(246 artikelen gevonden)

Pagina's

Gepersonaliseerde kantoorartikelen zijn populaire relatiegeschenken

Op kantoor zijn nu eenmaal artikelen nodig om mee te werken. Rekenmachines, pennen en notieblokken zijn niet weg te denken uit een standaard kantoor. Kantoorartikelen bedrukken zorgt ervoor dat het kantoor niet meer zo standaard is en maakt het werk voor iedereen leuker. Collega’s zullen werkzaamheden met meer plezier uitvoeren met een gepersonaliseerd kantoorartikel en dit zorgt voor samenhorigheid op de werkvloer. Bij Van Heijster kunt u kantoorartikelen bedrukken met tekst, logo of een afbeelding. Heeft uw bedrijf binnenkort iets te vieren, zoals een jubileum? Kantoorartikelen met opdruk zijn een mooi aandenken aan deze gebeurtenis. Denk hierbij aan schrijfwaren met opdruk, memoboekjes of bijvoorbeeld gepersonaliseerde notitieboeken.

Kantoorartikelen met logo als zakelijk geschenk

Naast dat kantoorartikelen met opdruk relevant zijn voor intern gebruik kunt u ook kantoorartikelen bedrukken en cadeau geven aan zakenrelaties. Kantoorartikelen met logo zijn een praktisch zakelijk relatiegeschenk en ideaal voor B2B marketing. Niet alleen zullen zakelijke relaties gecharmeerd zijn van zo’n handig cadeautje maar zakelijke relatiegeschenken bedrukken en uitdelen vergroot uw naamsbekendheid en zorgt voor exposure. Doordat bedrukte kantoorartikelen met uw logo niet alleen door uw directe relatie gezien wordt maar ook door derden slaat u twee vliegen in één klap. Kantoorartikelen met opdruk als zakelijk geschenk kunt u voorzien van het bedrijfslogo, een slogan of koppelen aan een lopende actie en weggeven op beurzen, trainingen en seminars. Op zoek naar giveaways die nét iets meer opvallen? In ons assortiment vindt u ook extra originele relatiegeschenken met bedrukking om uw relaties mee te verassen.

Positioneren door middel van bedrukte kantoorartikelen

Kantoorartikelen met bedrukking zijn multi-inzetbaar en daarom ideaal om uw bedrijf te positioneren voor geselecteerde doelmarkten. Het merendeel van Nederland bevindt zich van maandag tot en met vrijdag op een kantoor, dus een groot deel van het Nederlandse publiek is door middel van bedrukte kantoorartikelen te bereiken. Segmenteer uw doelgroepen en zorg ervoor dat relevante bedrijven kantoorartikelen met logo van uw organisatie op kantoor hebben staan. Laat kantoorartikelen bedrukken en zorg voor een persoonlijk maar toch professioneel relatiegeschenk. Als uw brand bepaalde kleuren gebruikt, laat deze kleuren dan terugkomen in de kantoorartikelen met opdruk.

Kantoorartikelen bedrukken en persoonlijk advies

Een relatiegeschenk voor op kantoor uitkiezen is niet altijd even eenvoudig. Er is veel keuze in producten, kleuren en opdrukmogelijkheden. Heeft u vragen over bepaalde producten in ons assortiment te bedrukken kantoorartikelen of over de drukopties? Heeft u de gratis drukproef ontvangen en twijfelt u over het design? Wij helpen u graag verder! Neem contact met ons op zodat wij u van advies over bedrukte kantoorartikelen kunnen voorzien.