Bidons bedrukken met logo of opdruk

Bidons bedrukken met uw logo? Houd uw relaties fit met de bedrukte bidons van Van Heijster Relatiegeschenken. 

(33 artikelen gevonden)

Pagina's

Bidons bedrukken met logo of tekst

Een bidon met opdruk is een sportief relatiegeschenk, geschikt voor verschillende momenten. Wij bedrukken ook in kleine oplage van 100 bidons. Laat uw logo, tekst of boodschap bijvoorbeeld bedrukken op een echte Tacx bidon of op een luxe thermos bidon. De handige opvouwbare bidon is een populair promotieproduct, bijvoorbeeld om uit te delen bij een evenement. Doet u met uw bedrijf of vereniging mee met de Nijmeegse Vierdaagse, Ride for the Roses of een marathon, dan is een bidon een geschikt geschenk om de deelnemers te bedanken. Heeft u de bidon liever eerst in de hand voor u bestelt? Vraag dan een sample aan. Wij sturen u altijd een digitale drukproef ter controle van opdruk voordat we beginnen met bedrukking. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan!

Bent u op zoek naar bedrukte bidons maar heeft u er niet zoveel nodig? Wij bieden ook bidons aan met een kleine oplage

Bidons laten bedrukken als promotiemateriaal

De bidon is een veelzijdig geschenk waar uw logo, tekst of andere opdruk mooi op staat. Het is bij uitstek een geschenk voor de sportievere doelgroep: natuurlijk voor fietsfanaten maar ook voor mensen die graag wandelen, naar de sportschool gaan of een andere vorm van sport beoefenen. Door de drinktuit die met de mond is uit te trekken, heb je maar één hand nodig om uit de bidon te drinken. Daarmee is het een handiger artikel tijdens het sporten dan een waterfles waarbij vaak de dop losgedraaid moet worden.

Van goedkope tot duurzame bidons

In het assortiment van Van Heijster vindt u tientallen bidons terug: van zeer betaalbare promotietoppers die u voor een kleine investering in grote hoeveelheden kan bedrukken, tot luxere en zelfs duurzame bidons. Of ga mee met de trend van dit jaar: de Dopper met uw logo. Zo zijn de voordelige opvouwbare bidons een populair artikel om uit te delen voor sportdagen en gymlessen: veel scholen laten ze bedrukken om aan de leerlingen te geven zodat zij genoeg water kunnen blijven drinken. Een oudere doelgroep zal een luxere drinkfles zoals die van het merk Tacx meer op prijs stellen. En bent u met uw bedrijf of organisatie veel bezig met het milieu en MVO, dan zijn duurzame bidons zoals de Bobble (100% biologisch afbreekbaar) het perfecte relatiegeschenk.