Reclame pennen bedrukken met logo

Naamsbekendheid vergroten? Bestel reclame pennen bedrukt met jouw logo en/of reclameboodschap al vanaf €0,09 per stuk. Een reclame pen is altijd zichtbaar, op kantoor en thuis en dus jouw logo ook. Vraag een offerte aan voor onze reclame pennen of bestel direct op de website. 

(145 artikelen gevonden)

Pagina's

Verras relaties met pennen met logo; ontdek de mogelijkheden

Om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten, hoeft u niet direct een enorme marketingcampagne op te zetten. Zeker wanneer u een gering budget heeft, kunt u eerst kiezen voor kleinere, maar toch effectieve promotionele activiteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld bedrukte schrijfwaren inzetten om uw merknaam te versterken. Hiertoe kunt u pennen bedrukken met logo, zodat u deze kunt verspreiden onder klanten, zakenrelaties en medewerkers. Iedereen gebruikt deze reclame pennen, waardoor uw merknaam vanzelf door veel mensen gelezen zal worden. Wilt u zelf bedrukte pennen bestellen als cadeau of voor reclamedoeleinden? Ontdek dan hier de mogelijkheden.

Pennen bedrukken als reclame- en promotiemateriaal

Relatiegeschenk pennen zijn al jarenlang populaire weggevers tijdens verschillende evenementen. De bedrukte reclame pen is immers zeer effectief gebleken bij marketingacties. Zo zorgen promotie pennen onder andere voor een groot bereik en een hoog herinneringspercentage. U kunt de pennen bovendien laten bedrukken met uw logo, waardoor u goed kunt werken aan uw naamsbekendheid. Daarnaast kunt u de pennen met opdruk ook op een creatieve manier inzetten, door deze te bedrukken met een leuke tekst. Laat bijvoorbeeld de balpennen bedrukken met uw missie voor intern gebruik of met een slogan van uw marketingactie, voor een nog groter bereik. Bedrukte pennen kunnen dus voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Bovendien zijn pennen licht en handzaam, waardoor ze eenvoudig kunnen worden meegenomen naar promotionele activiteiten. Doordat ze eveneens nuttig zijn en weinig ruimte innemen, zullen de ontvangers ze meestal veelvuldig gebruiken en niet zomaar van de hand doen.

Goedkope reclame pennen met logo laten bedrukken voor de beurs

De pennen met logo zijn geschikt voor ieder geefmoment. Of u nu naar een open dag gaat of naar een beurs, bijna iedere organisatie en standhouder geeft reclame pennen met opdruk weg. Dat is ook niet zo gek als we zien hoe effectief de pen als relatiegeschenk eigenlijk is. Bovendien hoeven pennen ook niet duur te zijn. De pennen zijn er in allerlei soorten, maten en uitvoeringen en daarom is er altijd wel wat geschikts te vinden. U kunt al heel eenvoudig goedkoop pennen bedrukken. De goedkope pennen met opdruk kunt u direct online bestellen en u heeft ze al binnen acht werkdagen in huis. Op tijd voor uw beurs of een ander evenement! Wilt u extra uitpakken? U kunt bij ons ook een bedrukte schrijfset of bijvoorbeeld een tekstmarker met opdruk bestellen.

Van promotie pennen tot een gepersonaliseerde balpen

Naast de vele reclame pennen voor een groot bereik, hebben wij ook diverse luxe pennen in het assortiment. Deze variëren van luxe pennen met opdruk tot exclusieve gegraveerde Parker pennen. In het brede assortiment reclame balpennen vindt u voor ieder wat wils. U kunt de luxe pen personaliseren met een unieke tekst voor bijvoorbeeld medewerkers en zakelijke relaties. Ook kunt u deze pennen met logo bij ons bestellen. Voor een extra luxe en unieke uitstraling is het ook mogelijk om een naam op de pen te laten graveren. Uitermate geschikt voor wie een luxe relatiegeschenk zoekt of voor wie promotiemateriaal zoekt voor op een stijlvolle beurs. De ontvanger van deze gepersonaliseerde pen zal u en uw bedrijf ongetwijfeld nog lang herinneren.

Pennen met opdruk: inspiratie

Wilt u pennen laten bedrukken, maar beschikt u niet over een pakkend logo of wil u graag een originelere opdruk?  Dan zijn er tal van mogelijkheden om uw reclame pennen op een andere manier in de kijker te spelen. Zo kunt u bijvoorbeeld pennen bedrukken met een grappige of juist ontroerende quote. Het is natuurlijk het meest effectief wanneer deze quote zijdelings aan uw bedrijf gelinkt is. Wilt u een zakelijke relatie bedanken of bijvoorbeeld trouwe klanten? Dan kunt u ook een klein bedankje naast uw logo plaatsen. Dit wordt door de ontvanger natuurlijk erg gewaardeerd. Ook een complimentje doet het altijd erg goed. Zo kunt u een bedrukte pen met daarop een compliment bijvoorbeeld uitdelen aan uw medewerkers. Uit onderzoek blijkt dat medewerkers die vaak complimenten krijgen, productiever zijn. Zo bereikt u met uw bedrukte pennen dus meer dan alleen het vergroten van uw naamsbekendheid!

Pennen bedrukken met een logo? U bestelt eenvoudig online

Bij Van Heijster kunt u uw bedrukte pennen eenvoudig online bestellen. U bepaalt zelf of u een logo, tekst of allebei op de pen wilt laten bedrukken en in welke kleur(en) u dit wilt hebben. Zoals altijd geldt ook hoe meer bedrukte balpennen u bestelt, hoe lager de stuksprijs wordt. Hierdoor kunt u extra goedkoop pennen laten bedrukken. Of u nu pennen met eigen logo wenst of een balpen met naam, wij kunnen het allemaal realiseren voor u.  Pennen laten bedrukken in kleine oplage? Ook dat is mogelijk!

Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u advies bij het maken van een keuze? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.