Tassen

Tassen bedrukken met uw eigen logo.

Bedrukte tassen zijn niet alleen hele praktische geschenken om weg te geven aan uw relaties, maar met uw eigen bedrukking zijn ze ook erg leuk en origineel. De tasjes met opdruk zijn bovendien altijd zichtbaar, waardoor u altijd profiteert van een groot bereik. Niet alleen de ontvanger, maar iedereen in zijn/haar omgeving zal de gepersonaliseerde tas zien. Hier kunt u dus flink mee uitpakken. Bijvoorbeeld door de tas met tekst te bedrukken, zoals een leuke slogan die goed blijft hangen. Uiteraard is het ook mogelijk om de tas met logo te bedrukken.

Promotie tasjes met opdruk als nummer één weggever

De relatiegeschenken tassen worden altijd gewaardeerd. Zeker tijdens beurzen en open dagen, wanneer relaties worden overladen met give aways en gadgets, is het een zeer welkom geschenk. Uw promotie tassen komen als geroepen. Naast de reclame tassen en shoppers kunt u uw relaties ook verrassen met handige sporttassen en stevige reistassen en trolleys, maar ook voor in het onderwijs bieden wij u praktische draagtassen en laptoptassen. De keuze is zeer ruim en wij kunnen alle tassen bedrukken met logo, naam en/of tekst.

Tas laten bedrukken? Bestel direct online

Of u nu leuke reclame tasjes wilt bestellen of juist gaat voor een luxe sporttas, al uw bedrukte tasjes kunt u direct online bestellen. Hier kunt u precies aangeven wat uw gewenste aantal, kleuren en opdruk is. U ontvangt tevens een digitale drukproef ter goedkeuring. Zo kunnen wij precies de tassen bedrukken zoals u wenst. Voor een persoonlijk advies op maat kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers. Zij kunnen u tevens voorzien van een sample en/of offerte op maat.