0
maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
0478 - 557 300

Bierviltjes bedrukken in de huisstijl van uw bedrijf

Bierviltjes zijn origineel en leuk om weg te geven. Bijkomend voordeel is dat u een grotere naamsbekendheid onder uw doelgroep genereert. Staat u binnenkort op een beurs of op een andere evenement waar u drinken serveert? Dan is het natuurlijk een leuk idee om bierviltjes bedrukt in de huisstijl van uw bedrijf te gebruiken. Daarnaast kunnen bedrukte bierviltjes prima fungeren als onderdeel van een kerstpakket!

Bierviltjes op evenementen en als onderdeel van een relatiegeschenk

Ziet u het al voor u? U organiseert een presentatie of een seminar of u staat met uw bedrijf op een grote beurs ergens in Nederland. Om de huisstijl van uw bedrijf naar uw doelgroep over te brengen dient u alles tot in de puntjes te regelen. Van naambadges, tot schrijfmappen en glazen. Via ieder product kunt u wel een boodschap communiceren. Dus zelfs via de bierviltjes op de tafel is het mogelijk om positieve ervaringen over te brengen. Bierviltjes staan immers voor plezier en ontspanning! Daarnaast zijn bierviltjes een handige manier om op een ludieke wijze meer waardevolle informatie te verzamelen. Laat uw gasten bijvoorbeeld een vraag beantwoorden, laat ze een suggestie doen voor een nieuw product of communiceer uw USP’s. 

Maak van ieder evenement een feest

Organiseert u een bedrijfsfeest of een ander evenement? Of wilt u dat de huisstijl van uw bedrijf zelfs in de kantine wordt ervaren? Met de bedrukte bierviltjes zet u net die extra stap. Bierviltjes in combinatie met bedrukte glazen, bedrukte broodtrommels en notitieboekjes zorgen ervoor dat uw gasten helemaal doorhebben bij welk bedrijf ze op bezoek zijn! 

Laat uw bierviltjes bedrukken 

Bij Van Heijster bedrukt u gemakkelijk zelf uw bierviltjes. De bierviltjes hebben een groot drukvlak, ideaal dus om een boodschap mee te communiceren. U kunt kiezen uit vierkante- en ronde bierviltjes en vervolgens bepaalt u zelf de opdruk. Maak zelf een opdruk in de huisstijl van uw bedrijf, inclusief een leuke boodschap, vraag of suggestie en plaats het digitaal op het bierviltje. U ontvangt een gratis (digitale) drukproef van ons en indien u wenst kunnen we u tevens gratis een (fysieke) sample sturen zodat u de bierviltjes eerst kunt beoordelen voor wij overgaan tot de productie. Na goedkeurig wordt uw bestelling, inclusief opdruk, binnen 8 werkdagen op uw adres afgeleverd. 

Heeft u alsnog vragen of wilt u meer weten over het laten bedrukken van bierviltjes? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder met uw bestelling! 

 

Terug naar boven