0
maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
0478 - 557 300

Luxe schrijfmappen

Met het cadeau doen van een luxe schrijfmap, laat je jouw zakelijke relaties zien dat je graag een mooi geschenk geeft. Luxe schrijfmappen zijn erg bruikbaar en praktisch maar getuigen ook van professionaliteit en een chique uitstraling. Daarom is het een graag gezien cadeau dat getuigt van goede smaak! Door relatiegeschenken met logo te laten bedrukken weet jij ook nog eens op een originele manier reclame te maken voor jouw bedrijf. Bij Van Heijster bieden we tal van opties voor het bedrukken van luxe schrijfmappen. Zo bind jij jouw organisatie aan een luxeproduct en ben je verzekerd van een goede indruk. De schrijfmap zal met veel plezier gebruikt worden door jouw zakelijke relaties, die zo jouw onderneming extra publiciteit geven. 

(15 artikelen gevonden)

Pagina's

De luxe schrijfmap is ideaal voor documentenopslag

De luxe schrijfmappen kunnen bij uitstek gebruikt worden voor het opslaan van waardevolle of belangrijke documenten die een zakelijke relatie bijvoorbeeld meeneemt vanuit een meeting of symposium. Het is daarom een perfect cadeau dat graag gebruikt wordt. Daarnaast vind je in onze luxe uitvoeringen van de schrijfmap tal van mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor schrijfmappen in A4 met logo; zo heb je altijd genoeg opbergruimte voor pennen en andere schrijfwaren, voor een notitieblok en voor losse enveloppen en documenten. Daarnaast bieden wij uitvoeringen die ruimte bieden aan een rekenmachine en creditcards of visitekaartjes. Met een schrijfmap met bedrukking zijn jouw belangrijkste klanten verzekerd van een georganiseerd geheel!

Welk materiaal kies je voor de schrijfmap?

Wij bieden een tal van verschillende materialen als het gaat om luxe schrijfmappen. Wil je een zeer gewaardeerd relatiegeschenk cadeau doen? Kies dan voor luxe lederen schrijfmappen. Een perfecte variant om cadeau te doen als bijvoorbeeld een jubileumgeschenk of eindejaarsgeschenk. Wij bieden verschillende lederen uitvoeringen. Je kunt deze combineren met een gegraveerde pennenset waar je de naam van de ontvanger in laat graveren. Ook kun je kiezen voor een exemplaar van kurk; hiermee laat je zien dat je als bedrijf milieubewuste keuzes maakt en het beste wilt voor de planeet. Iets dat de ontvanger zeker zal kunnen waarderen!

Luxe schrijfmappen laten bedrukken; bestel direct online!

Als je de keuze hebt gemaakt voor een van onze luxe schrijfmappen, is het tijd om de bedrukking te bepalen. Wij bieden hierin verschillende opties. Heb je gekozen voor een exemplaar met een metalen plaatje op de voorkant? Dan kunnen wij hierin een stijlvolle gravering maken. Subtiel, maar erg chique! Ook kunnen we zorgen voor een bedrukking in verschillende kleuren, waardoor het logo of jouw bedrijfsnaam goed uit de verf komt.

Neem contact met ons op als je vragen hebt over de luxe schrijfmappen. Wij nemen graag de tijd voor een goed en persoonlijk advies! 

Terug naar boven