0
maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
0478 - 557 300

Goedkope relatiegeschenken voor personeel en zakenrelaties

Het geven van relatiegeschenken heeft een zeer positieve impact op de band tussen het bedrijf en de ontvanger. Niet altijd gaat het hierbij om het product dat u geeft, maar om het gebaar. Uiteraard is het wel een zeer mooie bijkomstigheid wanneer het product leuk en goedkoop is. Bij Van Heijster bent u dan aan het juiste adres! Wij voorzien al jarenlang diverse bedrijven in allerlei branches van originele en praktische relatiegeschenken

Goedkope geschenken als groot gebaar

Hoe duurder, hoe beter? Dat is zeker niet altijd zo. Ook goedkope relatiegeschenken kunnen een grote impact hebben op uw klanten. Denk bijvoorbeeld eens aan mooie promotie pennen of kalenders met bedrukking. Geschenken die zeker niet veel hoeven te kosten maar altijd leuk zijn om te ontvangen. Zo kunt u beide laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam, slogan en/of persoonlijke tekst. Hiermee creëert u voor uw bedrijf een mooie reclamemogelijkheid en maakt u het cadeau ook een stuk persoonlijker. Denk bijvoorbeeld eens aan het laten bedrukken of graveren van iemands naam op een pen. Gegarandeerd dat men dit zal waarderen!

(19 artikelen gevonden)

Pagina's

Relatiegeschenken voor ieder moment!

Geschenken bestaan er in allerlei vormen, maten en kleuren. Hierdoor wordt het eenvoudig om een passend geschenk te vinden voor iedere gelegenheid. Staat u bijvoorbeeld op een beurs? Denk dan eens aan originele giveaways zoals bedrukte petten, strandballen met bedrukking of bidons met opdruk. Allemaal producten die veelvuldig worden gebruikt. Daarnaast zijn het praktische geschenken waar men altijd wel iets aan heeft.

Goedkoop promotiemateriaal online bestellen

Op onze website vindt u een breed assortiment aan relatiegeschenken. Zo zit er altijd wel een geschenk tussen die bij uw bedrijf en ontvangers past. Heeft u eenmaal een passend geschenk gevonden? Dan is het zaak om de juiste kleur en het juiste aantal aan te geven. Eventueel heeft u nog de mogelijkheid om een bedrukking aan te geven. Als dit eenmaal is doorgevoerd, kunt u zowel een proefdruk als sample aanvragen. Zo krijgt u direct beeld van het eindresultaat en weet u wat u kunt verwachten. Bent u eenmaal akkoord met het eindresultaat? Dan kun u de order plaatsen en gaan wij per direct voor u aan de slag. De bestelling wordt uiteraard zo spoedig mogelijk bij u bezorgd zodat u het geschenk op korte termijn kunt schenken aan uw ontvangers.

Neem contact op voor mee informatie

Indien u nog vragen heeft of graag meer informatie wenst over relatiegeschenken, dan horen wij graag van u. Neem contact met ons op en onze adviseur helpen u vanzelfsprekend verder!

Terug naar boven