0
maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
0478 - 557 300

Het laten bedrukken van bedrijfskleding voor meer naamsbekendheid!

Staat u binnenkort op een beurs of op een ander evenement en wilt u uw personeel in herkenbare bedrijfskleding laten lopen? Het bedrukken van bedrijfskleding is één van de meest voorkomende promotiemiddelen waar bedrijven gebruik van maken. De voornaamste reden waarom bedrijven bedrijfskleding bedrukken is vanwege de naamsbekendheid die ermee wordt gegenereerd. 

Voorzie uw personeel van herkenbare bedrijfskleding

Of u nu een restaurant runt, een hovenier bent of een tandartspraktijk heeft; bij van Heijster vindt u bedrukte bedrijfskleding voor praktisch iedere bedrijfstak. Door middel van herkenbare bedrijfskleding weten jouw klanten precies bij wie ze terecht kunnen wanneer zij een vraag of opmerking hebben. Bijkomende voordelen zijn onder andere dat de herkenbaarheid van uw bedrijf stijgt, uw personeelsleden voelen zich nauwer verbonden met elkaar en het vergroot tevens uw naamsbekendheid. 

Laat uw bedrijfskleding bedrukken

Uniforme bedrijfskleding is één ding, maar het kan nog een stap verder. Veel bedrijven laten namelijk textiel, zoals petten en mutsen, bedrukken met het logo van hun bedrijf. Maar het is ook mogelijk om een complete outfit, in de kleuren van uw bedrijf, te laten bedrukken. Het textiel assortiment is zeer divers en u heeft keuze uit meer dan 200 verschillende artikelen. Zo heeft u meer dan genoeg mogelijkheden bij het samenstellen van bedrijfskleding. Op beurzen of bij andere evenementen kunt u uw personeel al voorzien van leuke bedrukte T-shirts of polo’s met logo in de huisstijl van uw bedrijf. Is uw personeel vaak buiten aan het werk? Dan is het tevens mogelijk om jassen met bedrukking, veiligheidshesjes en poncho’s te laten bedrukken. 

Bestel uw bedrukte bedrijfskleding gemakkelijk online

U kunt uw bedrukte bedrijfskleding eenvoudig en snel online bestellen. Het is alleen maar een kwestie van het kiezen van de juiste producten, een kleur toe te voegen en de gewenste hoeveelheid in te vullen. Tot slot voegt u nog een opdruk toe en u bent klaar om uw bestelling te plaatsen. Om te vermijden dat u ontevreden bent met het eindresultaat, kunt u eerst een proefdruk aanvragen. U ontvangt dan een digitale weergave die laat zien hoe het product eruit komt te zien. Mocht u het product liever eerst fysiek willen zien, dan kunt u tevens een sample aanvragen. Zodra wij uw goedkeuring hebben, wordt uw bestelling in werking gezet. Mocht u alsnog vragen hebben of wilt u meer weten over het laten bedrukken van bedrijfskleding? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder met uw bestelling! 

(14 artikelen gevonden)

Pagina's

Terug naar boven