Memoblokken bedrukken

Verschijn met jouw logo op het bureau van al jouw relaties met bedrukte memoblokken. Onze stijlvolle memoblokken staan goed op ieder bureau.

(26 artikelen gevonden)

Pagina's

Uw logo op ieder bureau dankzij bedrukte schrijfblokken

Het memoblok is nog altijd even populair om snel even iets op te schrijven. Zo is de schrijfblok een onmisbaar kantoorartikel wanneer u even snel een telefoonnummer, adres, e-mail of andere informatie moet neer krabbelen. Zoals met alle kantoorartikelen, biedt dit een kans om elke dag onder de aandacht te komen bij uw relaties. Laat de memoblok bedrukken om zo dag na dag onder de aandacht te komen en tegelijkertijd uw relaties te helpen tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. U biedt als het ware een helpende hand, zonder er moeite voor te hoeven doen. Een memoblok bedrukt met logo en/of tekst is hét relatiegeschenk in de B2B markt.

Een memoblok met logo: een praktische weggever

Niet alleen om kantoor zijn de schrijfblokken met logo een goed idee. De kladblokken kunnen ook goed ingezet worden als weggever op bijvoorbeeld beurzen, open dagen en andere evenementen. Laat bijvoorbeeld een schrijfblok drukken met uw logo en geef deze weg bij een cursus of seminar. De schrijfblok is dan niet alleen een leuke weggever, maar is ook een praktisch hulpmiddel dat direct in gebruik kan worden genomen.

Van grote schrijfblokken tot compacte memoblokken

Bij Van Heijster hebben wij een brede assortiment memoblokken. Zo kunt u kiezen voor een grotere schrijfblok met gelinieerd papier. Deze zijn ideaal voor het maken van notities en aantekeningen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een compacte memohouder met een kladblokje. Het kladblok met logo is perfect om snel wat neer te krabbelen. Bij ons vind u voor iedere relatie een passend memoblokje die u geheel naar wens kunt laten bedrukken

Uw bedrukte schrijfblok eenvoudig bestelt

Op de website kunt u eenvoudig uw bedrukte schrijfblokken bestellen. Wat u ook wenst qua opdruk, u kunt dit allemaal direct aangeven in het formulier. Wij zullen de memoblokken pas bedrukken wanneer u akkoord heeft gegeven op drukproef. Zo weet u zeker dat uw memoblok aan uw verwachtingen voldoet. Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.