Koffie-to-go bekers bedrukken

Het perfecte relatiegeschenk voor onderweg. Wees zichtbaar in de auto, het OV en op straat en laat vandaag nog jouw koffiebeker bedrukken! De koffie-to-go bekers zijn handig in gebruik en zullen lang gebruikt worden. Ontdek het complete aanbod hier.

(27 artikelen gevonden)

Pagina's

Waarom koffiebekers laten bedrukken?

Koffiebekers met opdruk zijn perfecte promotieartikelen. Met behulp van dit geschenk kan je jouw naam op de kaart zetten bij een brede doelgroep. Wanneer jij een bedrukte koffiebeker cadeau geeft ben je er namelijk zeker van dat jouw opdruk niet alleen gezien wordt door de ontvanger, maar ook door alle omstanders. Dat zal jouw naamsbekendheid zeker te goede komen!

De koffiebekers met opdruk worden vaak gebruikt voor onderweg. Ze zijn niet weg te denken in de auto, tijdens het wandelen of in het OV. Zo kan je ook een bedrukte koffiebeker aanbieden bij het afnemen van een kopje koffie in de kiosk om hiermee het gebruik van single-use bekers tegen te gaan. Dit is dan niet alleen goed voor jouw naambekendheid, maar ook voor het milieu.

Altijd een koffiebeker met opdruk dat bij jou past

Omdat een koffiebeker zo vaak wordt gebruikt is het belangrijk om een artikel te kiezen dat past bij jou en jouw doelgroep. Wij bieden je een divers aanbod koffie-to-go bekers aan. Hierbij kan je kiezen uit koffiebekers met een traditioneel design, maar kan je ook kiezen voor een moderne en trendy variant. Naast de verschillende designs heb je ook een ruime keuze in kleuren en uiteraard inhouden. Zo heeft de één liever een kleine en compacte koffiebeker en de ander heeft liever een grote koffiemok voor onderweg. De keuze is reuze en wij helpen je graag een passende koffiebeker te vinden.

Zo kan jij jouw koffiebeker laten bedrukken

Naast de keuze van de koffiebekers zijn er ook talloze mogelijkheden wanneer we kijken naar de bedrukking. Zo kan je jouw koffiebekers to go bedrukken met jouw eigen logo in jouw eigen PMS kleuren. Dankzij deze opdruk zal het relatiegeschenk perfect aansluiten bij jouw huisstijl en is het een professioneel verlengstuk van jouw merk. Er zijn ook een aantal koffiebekers die gegraveerd kunnen worden. Deze luxe inscriptie maakt de koffiebeker een origineel relatiegeschenk om weg te geven tijdens speciale gelegenheden. En daar houdt het niet op. Wil je echt opvallen? Kies dan voor een full colour bedrukking. Door koffiebekers te laten bedrukken in full colour valt deze extra goed op en dat komt jouw naamsbekendheid zeker ten goede!

Ontvang altijd een gratis drukproef van jouw koffiebeker met logo of tekst

Via onze webshop kun je op je eigen gemak al jouw wensen doorgeven. Denk hierbij niet alleen aan de gewenste aantallen en kleur, maar ook aan de bedrukkingspositie, opdruk kleur etc. Het is ook mogelijk om deze via mail of telefonisch door te zetten. Wij staan altijd voor je klaar om je te helpen bij jouw keuze. Nadat wij je wensen hebben ontvangen zullen wij een digitale drukproef opmaken. Hierop kun jij zien hoe jouw koffiebekers met opdruk eruit komen te zien. Het is ook mogelijk om op voorhand een vrijblijvende drukproef aan te vragen. Zo kan je hier rustig over nadenken en deze drukproef gemakkelijk op een later tijdstip omzetten naar een bestelling.